Af Niels Pedersen - 28/11-17 10:52

Hun købte sine nye bukser på nettet: Nu griner alle af det, hun modtog Hun købte sine nye bukser på nettet: Nu griner alle af det, hun modtog

Mange af os har prøvet det. At købe tøj over nettet for så at opdage, at pasformen ikke just var perfekt, da vi modtog pakken.

storybild

Dan fra den skotske by Edinburgh fik lidt af en overraskelse, da hun modtog de bukser, hun havde bestilt online.

En af dem er makeup-artisten Dan fra den skotske by Edinburgh. Hun fik sig noget af en overraskelse, da hun så sine nye bukser, som ironisk nok var købt hos en onlinebutik ved navn Pretty Little Things. For små - det var de ikke. Det skriver 9Honey.

'Helt seriøst???? Tror Pretty Little Things, jeg er en slenderman (fiktiv karakter, som er unaturligt tynd og har meget lange arme og ben, red.),' spørger 19-årige Dan på Twitter, hvor hun har delt et billede af de alt, alt for lange bukser, som hun må trække helt op til armhulerne, før buksebenene løfter sig fra gulvet.

Efterfølgende delte hun også et billede af, hvordan hun ser ud med bukserne på.

En af hendes følgere på Twitter bemærker, at modellen, som fremviser bukserne på Pretty Little Things' hjemmeside, har højhælede sko på, men det giver Dan ikke meget for:

'Modellen er ikke meget højere end mig. Hun bærer en størrelse 8, og jeg har en størrelse 6 på. Jeg prøvede dem iført høje hæle, men de er stadig omkring 5 inches (12,7 centimeter, red.) for lange,' skriver hun.

Dan er bestemt ikke den eneste, som har fået nærmest komisk lange bukser tilsendt efter en omgang onlineshopping. Hendes tweet har fået adskillige andre kvinder til at dele billeder af deres mildest talt forfejlede indkøb.

 

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Lego-familie har tabt gigantbeløb
bt.dk
Forhandlere er gået hjem: Her er...
bt.dk
Ziegler om forhandlinger: Jeg er...
bt.dk
Tøjgigant lider i Danmark: Værste...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx