Af - 25/04-17 19:06

Skønheden og tech-fyren: Fem nørder med underskønne kæresterSkønheden og tech-fyren: Fem nørder med underskønne kærester

Det ses oftere og oftere i diverse ungdomsfilm og serier. Den lidt kiksede nørd, der formår at score den smukkeste pige - og det sker ikke kun i fiktionens verden.

Bildstrecke im Grossformat »

Det ses oftere og oftere i diverse ungdomsfilm og serier. Den lidt kiksede nørd, der formår at score den smukkeste pige, mens muskelbundterne ser til fra sidelinjen.

Men det er ikke bare i fiktionens verden, at det lykkes for den teknologisk velfunderede ungersvend at vinde skønjomfruens kærlighed.

Virkelighedens nørder ses i dag sammen med nogen af verdens mest eftertragtede kvinder. Kvinder, med egne karrierer og millioner på bankkontoen, hvilket bare understreger, at nørder er sexede.

Det er vi mange, der er glade for, og Daily Mail har givet fem bud på nogle af de mest succesfulde nørder med eftertragtede kærester.

Elon Musk

Den 45-årige opfinder og investor, der står bag firmaer som PayPal og Tesla, er i øjeblikket sammen med den 14 år yngre skuespillerinde Amber Heard, der tidligere har været gift med kvindefavoritten Johnny Depp. Musk og Heard har datet siden sommeren 2016.

Elon Musk. Foto: BOBBY YIP

Amber Heard. Foto: TIMOTHY A. CLARY

Alexis Ohanian

Denne 33-årige herre blev for godt 11 år siden yderst succesfuld, da han opfandt hjemmesiden Reddit, hvor man debatterer indhold på nettet. I øjeblikket glæder han sig til at blive far, da hans kæreste, tennisstjernen Serena Williams, er gravid med deres første barn.

Alexis Ohanian. Foto: LUKAS COCH

Serena Williams. Foto: MARK RALSTON

William Knight

Denne 35-årige iværksætter står bag firmaet Medallia sammen med sin tvillingebror. Her hjælper de nyopstartede firmaer med at håndtere feedback fra kunder. Privat danner han par med Harry Potter-skuespillerinden Emma Watson på 27, som han mødte tilbage i oktober 2015.


Emma Watson. Foto: MARIO ANZUONI

Kwame Ferreira

39-årige Ferreira står bag rådgivningsfirmaet Kwamecorp, der rådgiver tech-giganter som Intel og Samsung. Kæresten er den 29-årige model Lily Cole, der tidligere har dannet par med skuespiller Jude Law og Twitter-grundlæggeren Jack Dorsey. De mødtes i 2013, da Ferreira tilbød teknisk assistance til Coles nyopstartede online-firma.


Lily Cole. Foto: NEIL HALL

Joshua Kushner

Efternavnet lyder måske bekendt, og det er da også broderen til Jared Kushner, der er gift med Ivanka Trump og rådgiver for USAs præsident, Donald Trump. 31-årige Joshua Kushner står bag investeringsfirmaet Cpaital Thrive, mens han også har investeret i blandt andet Instagram. Kæresten er supermodellen Karlie Kloss, der har deltaget som en af englene i Victoria's Secrets berømte modeshow de seneste tre år.

my mom thinks I need a haircut...

Et opslag delt af Joshua Kushner (@joshuakushner) den

Karlie Kloss. Foto: GONZALO FUENTES

Hjemme i Danmark har Skype-milliardæren Janus Friis dannet par med sangerinden Aura Dione. Deres forhold fik dog ingen lykkelig slutning, da det endte med en retssag mellem de to.

LÆS OGSÅ: Midt i ondt skilsmisse-drama: Nu svarer Aura igen

LÆS OGSÅ: Caroline Flemings Instagram-konto hacket: "Hello from the other side"

LÆS OGSÅ: Eksperter revser Hummel: 'Det er atypisk og uprofessionelt'

Andre læser lige nu

Andre historier

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Ekspertens bud: Så meget tjener prins...
bt.dk
DF: Dræb danske statsborgere i hellig...
bt.dk
Lars Løkke henvender sig direkte til...
bt.dk
Rentegyser for boligejere: Vil...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx