Af - 19/03-15 06:39

TV: Sådan hjælper du denne lille dreng igennem en stor operationTV: Sådan hjælper du denne lille dreng igennem en stor operation

Derfor skal du tage en gul selfie den 27. marts. #WearYellowForSeth

Bildstrecke im Grossformat »

Seth Lane fra Storbritannien er født uden immunforsvar, nu håber han på moralsk opbakning fra hele verden til at komme igennem endnu en stor operation ved at tage en selfie, hvor man er klædt i gult. Seths yndlingsfarve.

Den fem-årig dreng fra Northamptonshire venter nu på at få transplanteret rygmarv fra sin far for anden gang. Mens han venter er tilstanden kritisk. Selv den mindste bakterie livsfarlig for ham, da hans immunforsvar ikke reagerer på fremmedlegemerne i kroppen på ham.

Det betyder at han siden januar har været isoleret på en ultrasteril hospitalstue. Hvis forældrene skal besøge ham på stuen, skal de vaskes af først, og har de det mindste spor af en forkølelse, er døren lukket. Det skriver Daily Mail.

Rørende støtte: Kræftsyge Magnus får en million kroner til behandling
Rørende støtte: Kræftsyge Magnus får en million kroner til behandling

Fra sin stue har han delt et videoklip med sin far, Nik, hvor han igennem en række gule skilte opfordrer alle på Instagram, Twitter og Facebook til at tage en selfie 27. marts og dele den under hashtagget #WearYellowForSeth. De mange gule billeder skal pryde den fem-åriges vægge, mens han kommer sig.

Dødeligt syg dreng fik uforglemmelig oplevelse af superstjerne
Dødeligt syg dreng fik uforglemmelig oplevelse af superstjerne

Den oprindelige video skal allerede være blevet vist på YouTube mere end 2,5 mio. gange, og flere hundrede tusinder har allerede meldt ud, at de vil efterkomme Seths ønske om gule selfies.

- Vi havde aldrig regnet med, at det var noget, der ville sprede sig. Vi troede kun, at det var venner og familie, der ville være med, siger Leanne Lane, Seths mor, til Daily Mail og fortsætter:

TV: Iron Man giver syvårig ny 3D-printet kropsdel
TV: Iron Man giver syvårig ny 3D-printet kropsdel

- Jeg kan ikke tro, at så mange vil være med. Vi er helt overvældede.


LÆS OGSÅ: Par blev gift i venteværelse efter de fik frygtelig besked

Andre læser lige nu

Andre historier

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Ung mand på vej på operationsbordet...
bt.dk
Håndværkere skal i retten: Anklages...
bt.dk
Kvalt af høj husleje: Efter 40 år i...
bt.dk
Jes Dorph springer ud: Vi talte...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx