Af - 29/10-15 21:31

Shetlandspony traumatiseret efter seksuelt overgrebShetlandspony traumatiseret efter seksuelt overgreb

Den britiske ejer af en lille shetlandspony er 'sønderknust', efter den lille pony er blevet misbrugt seksuelt af en ukendt gerningsmand.

storybild

Ashleigh Butterworths to år gamle shetlandspony (som den på billedet her) blev luret ud af sin stald og misbrugt seksuelt. (Billede: Polfoto/Arkivfoto)

20-årige Ashleigh Butterworth fra Manchester i England var chokeret og knust, da hun i weekenden var ude for at kigge til sin lille, to år gamle shetlandspony Laurell.

I ly af nattens mørke havde nogen forulempet den blot 75 centimeter høje pony seksuelt, og da Ashleigh fandt den søndag morgen, lå den såret, rystende og skælvende på en mark i nærheden af dens stald.

Hestemishandler er død: Sparket ihjel under træning
Hestemishandler er død: Sparket ihjel under træning

- Nogen har seksuelt misbrugt hende med et eller andet. Jeg var sønderknust, da dyrlægen fortalte mig om skaderne, siger Ashleigh Butterworth til Manchester Evening News.

- Hun er bare så lille. Det er så væmmeligt. Hvilken syg, forskruet person ville gøre det mod et lille, komplet hjælpeløst dyr?

Ashleigh Butterworth med sine to ponyer, Lego og Laurell (th.).

Mystik om død hest uden penis: Stod ulven bag?
Mystik om død hest uden penis: Stod ulven bag?

Den lille pony var blevet lukket ud af sin stald i løbet af natten til søndag sammen med to andre heste. Det var kun Laurell, der var blevet udsat for overgreb, og ifølge dyrlægen tyder skaderne hverken på, at Laurell selv eller de andre heste kunne have forårsaget dem.

Politiet i Manchester bekræfter over for avisen, at man har modtaget en anmeldelse fra farmen, og sagen bliver nu undersøgt.

- Alle her på gården er væmmet. Vi elsker alle den gård. Jeg er vokset op her og er kommet her i årevis, siger Ashleigh Butterworth og fortæller, at ponyen Laurell har det bedre nu.

Nu bliver dyresex ulovligt - men de her partier stemte ikke for
Nu bliver dyresex ulovligt - men de her partier stemte ikke for

- Hun er ved at komme sig, men hun er stadig traumatiseret. Det er ikke noget, hun kommer til at glemme i et stykke tid.

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Stjerneadvokat om Peter Madsen: 'Det...
bt.dk
Hobro-stjerne i hård kritik: Råddent...
bt.dk
Politiet jagter mand i 'mørkt tøj':...
bt.dk
Poul Bundgaards stenrige barnebarn...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx