Af - 03/06-17 14:39; Opdateret: 03/06-17 15:16

Rasende mor svarede på datterens skoleopgave: Nu bliver hun hyldet på FacebookRasende mor svarede på datterens skoleopgave: Nu bliver hun hyldet på Facebook

'Lisa var ikke glad. Hendes mor var startet på arbejde igen'.

storybild

(Billede: Iris)

Sådan starter den hjemmeopgave, som amerikanske Lynne Polvinos seks-årige datter havde med fået med fra skolen. Det skriver Today.

Opgaven handler om fiktive Lisa, der er ked af det, fordi hendes mor skal på arbejde. I slutningen af teksten ender moderen dog med at 'bukke under' og fortælle datteren, at hun tager tidligt fri fra arbejde, så de kan være sammen.

Teksten gjorde Lynne Polvino rasende. Hun mener, at forestillingen om moderen som hjemmegående er forældet:

Her er den oprindelige version af Lynne Polvinos datters lektier

»Mit chok ændrede sig hurtigt til vrede. Jeg mener - hvilket årti er vi i? Skal vi i de her tider fortælle vores børn, at mødre, der arbejder uden for deres hjem, gør børn og familier ulykkelige? At fædre ikke normalt laver mad og vasker op?,« siger den forargede mor til Today.

Video fra Snoop-koncert hitter vildt - men det er damen til højre alle kigger på
Video fra Snoop-koncert hitter vildt - men det er damen til højre alle kigger på

Hun satte sig derfor for at skrive en ny version af opgaven, der denne gang beskrev den præcis modsatte situation. Altså at lille Lisa var glad, fordi hendes mor skulle på arbejde, og at faderen i familien var på barsel derhjemme.

I den nye udgave har faderen også fået forklædet på:

'Lisas far laver morgenmad. Det var rigtig godt. Og han fik Lisa til at vaske op, for alle mennesker skal lære at gøre rent efter sig og hjælpe andre,' lyder det i den nye version.

Britisk tv-stjerne deler foto af datter: Alle elsker hendes hår
Britisk tv-stjerne deler foto af datter: Alle elsker hendes hår

Lynne Polvino lagde den nye version op på sin Facebook-væg ved siden af datterens oprindelige skoleopgave, og det har høstet stor opbakning. Flere tusinder har liket opslaget, og mere end 1000 brugerne har også delt det.

Den nye version kan du se her:

Her er Lynne Polvinos nye version af lektierne

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx