Af Sebastian Kirk - 09/11-17 22:23

Han fattede ikke, hvorfor konen var gravid så længe: Så fik han et enormt chokHan fattede ikke, hvorfor konen var gravid så længe: Så fik han et enormt chok

Det viste sig, at konen havde flere overraskelser i ærmet.

storybild

Arkivfoto/Shutterstock

Som læge må man være vant til at høre lidt af hvert, og meget af det ryger nok lige ud igen. Men nogle historier er alligevel for gode til at havne i glemmebogen.

Den amerikansk fødselslæge Lacy Windham har sådan én, som hun for nylig har delt på webforummet Quora, hvor folk kan spørge alle mulige mennesker om alskens ting.

Lacy Windham fortæller således, at hun på et tidspunkt havde en gravid patient, som opsøgte hende, fordi hun gerne ville have hjælp til at føde sit barn fem uger før terminen.

Der var som sådan ikke nogle problemer med graviditeten eller det ufødte barn, men lægen opdagede hurtigt årsagen til den mærkværdige forespørgsel: kvindens mand havde været udsendt under hele graviditeten - og der var gået mere end ni måneder, siden de havde haft sex.

'Han havde regnet på det. Og målt ud fra, hvornår de senest havde sex, var hun allerede gået over tid. Han kunne ikke forstå, hvorfor vi lod hende være gravid så længe,' skriver Lacy Windham og fortsætter med at skære det helt ud i pap:

'Men han var ikke faren til barnet. Og det prøvede hun at holde hemmeligt.'

Naturen ville det imidlertid sådan, at den gravide kvinde rent faktisk endte med at føde før tid, så hun kunne faktisk godt slippe afsted med sin løgn - hvis det da ikke lige havde været for én afslørende detalje: Kvinden og hendes mand var begge hvide. Det var barnet ikke.

'Vi kunne ikke lade være med at stå og holde øje med manden, mens han gik hen for at se babyen. Vi kunne se øjeblikket, hvor det gik op for ham,' skriver Lacy Windham.

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Ronaldo nægter sig skyldig i kæmpe...
bt.dk
Absurd drama i Superligaen: SÅ er det...
bt.dk
2.400 år gammelt ansigt kan blinke...
bt.dk
Stor eftersøgning med helikopter og...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx