Af - 08/10-16 23:19

Så sejt reagerer muslim på dette skiltSå sejt reagerer muslim på dette skilt

Mad, is og en velvoksen portion fremmedfjendskhed på menuen.

storybild

Sådan reagerede folk på skiltet fra denne familieresturant, som servererer mad og is. (Billede: WCCO-TV)

Det er sjældent, at en familierestaurant lige frem skilter med, at ejeren ikke har meget på menuen på den øverste etage.

Men det er ikke desto mindre tilfældet for Treats Family Restaurant i Lonsdale i Minnesota i USA, som har sat dette skilt op for at trække kunder til, skriver Metro.co.uk.

"Mad, is (...) Ud med muslimer"

Skiltets fremmedfjendske buskab bliver pillet ned med elegant humor af Imran Siddiqi, leder af den muslimske borgerrettighedsorganisation Council on American-Islamic Relations i Arizona, som på Twitter drejer de fremmedfjendske ord på snedigste vis.

I stedet for at hidse sig op glæder Imran Siddiqi sig - med en god portion ironisk distance '- til en gå 'ud med muslimer'- aften ligesom kvinderne har en 'Ud med pigerne'-aften.

Andre var knap så sofistikerede i deres afstandstagen til restaurantejeren og skrev så mange harmdirrende indlæg på brugeranmelder-sitet Yelp, at restaurantens profil blev lukket ned.

En Yelp-bruger skrev: 'Jeg har fået bedre mad i et Tyrkisk fængsel', mens en anden
sendte denne bandbulle mod restaurantejeren: 'Denne narrøv og hans såkaldte støtter er en skændsel for staten Minnesota og USA.’

Restaurantejeren, Dan Ruedinger, siger til Fox KMSP , at han ikke er racist, og at han i virkelighden ville have skrevet 'Ud med ekstreministiske muslimer', men at der ikke var plads til det lange ord på skiltet.

Til CBS siger han, at han har tænkt sig at lade skiltet hænge.

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx