Af - 20/05-16 06:32

Craig er færdig: Hvem er den næste James Bond?Craig er færdig: Hvem er den næste James Bond?

Daniel Craig er efter fire film færdig som Bond. Hvem bliver den næste? Twitter-brugere peger på en vis nordkoreaner, mens The Telegraph har et seriøst bud.

Bildstrecke im Grossformat »

Her kan du se tidligere (og måske fremtidig) James Bond skuespillere.

Den seneste indehaver af rollen som James Bond, har afvist at spille agent 007 i fremtiden. Daniel Craig udtalte sidste år at han hellere ‘ville skære i sit håndled’ end at sige ja til endnu en James Bond film. Nu leder internettet efter en afløser.

LÆS OGSÅ: Insiderkilde: Denne britiske skuespiller kan blive den næste James Bond

Afvisningen kom til trods for et lukrativt tilbud fra filmselskabet MGM - dem med den brølende løve. Den 48-årige brite skulle spille James Bond i to film, og ville få hele 650 millioner kroner i betaling. Det skriver The Telegraph.

LÆS OGSÅ: Filmstudierne Pinewood leder efter en mulig køber

Telegraph har et seriøst bud på en ny 007, nemlig Tom Hiddleston, kendt fra filmene Thor og The Avengers.

Hiddleston er kommet i Bond-søgelys, efter han blev set mødes med skaberne bag James Bond-filmene, og der senere blev spillet store summer på Hiddleston som den nye Bond.

LÆS OGSÅ: Danske filmanmelderne er glade for ny Bond-film

Twitter-brugere er også begyndt at spekulere, dog med lidt mere kreative og underholdende forslag, under hashtagget #NextBond. LADBible har samlet de sjoveste bud - tror du mest på Kim, Cameron eller Donald?


LÆS OGSÅ: TV: Sådan vil de danske kendte slå James Bond ihjel

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx