Af - 12/04-16 14:03

26-årige Ronja kunne ikke amme sit barn: Så stillede tusindvis af bryster op26-årige Ronja kunne ikke amme sit barn: Så stillede tusindvis af bryster op

Da 26-årige Ronja Wiedenbeck blev syg, kunne hun ikke amme sin søn. Heldigvis meldte et væld af kvinder sig frivilligt til at hjælpe.

Bildstrecke im Grossformat »

26-årige Ronja Wiedenbeck fra den engelske by Penzance fik i sidste uge hjælp af fem andre kvinder, der frivilligt stillede op til at amme hendes lille søn Rio på 11 måneder.

Da hun pludselig blev syg og måtte tage stærk medicin, kunne hun nemlig ikke selv amme. Det skriver Daily Mail.

Ronja Wiedenbeck har gennem livet døjet med svulster i æggestokkene, og i sidste uge måtte hun lade sig indlægge med enorme smerter. Hun fik morfin og medicin mod kvalme, og derfor var det ikke forsvarligt at amme sønnen, der hverken vil drikke modermælkserstatning eller mælk fra flaske.

Facebookven anmeldte Maria for amme-billede - nu svarer hun igen
Facebookven anmeldte Maria for amme-billede - nu svarer hun igen

Den bekymrede singlemor til to skrev derfor et opslag i Facebook-gruppen 'Breastfeeding Yummy Mummies' fra hospitalssengen, hvor hun meldte ud, at hun søgte efter frivillige, der ville amme hendes lille dreng.

Derefter gik der ikke længe, før tilbagemeldingerne begyndte at vælte ind. Inden for den første time mødte den første kvinde op på hospitalet og ammede lille Rio, og alt i alt meldte omkring 1.000 kvinder tilbage, at de gerne ville stille frivilligt op og hjælpe.

Ronja Wiedenbeck fortæller, at hun er overvældet over den hjælp og støtte, hun har fået.

Sødt: Ammende mor i følelsesladet møde med to orangutanger
Sødt: Ammende mor i følelsesladet møde med to orangutanger

- Jeg er så taknemmelig og totalt overvældet over responsen på beskeden. Det er en virkelig kærlig og uselvisk gerning, og det er enormt hjertevarmende at se, siger hun til Daily Mail og fortsætter:

- Der er så meget negativitet forbundet med amning, så det er helt fantastisk at have fået støtten, da jeg havde brug for den.

Mens Ronja Wiedenbeck var indlagt i løbet af sidste uge, ammede fem forskellige kvinder Rio, og to af dem tog ham endda med hjem og passede ham i løbet af dagen.

LÆS OGSÅ: Billedet der splitter USA: 'Man onanerer jo heller ikke offentligt'

LÆS OGSÅ: TV: Så groft reagerer folk da en kvinde ammer

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx