Af - 26/02-14 19:36

26-årige Chris fik dødsdom af lægerne: Herefter viede han sit liv til kæresten26-årige Chris fik dødsdom af lægerne: Herefter viede han sit liv til kæresten

Chris Price fik sidste år en yderst kedelig besked, da han blev diagnostiseret med cancer: Hans liv havde fået en udløbsdato.

storybild

26-årige Chris Price fik sidste år en yderst kedelig besked, da han blev diagnostiseret med cancer. Her ses han sammen med sin kone, Ceri. (Billede: Twitter)

Lægernes besked til 26-årige Chris Price fra Wales var kort, uhyggelig og ikke til at tage fejl af:

- Du har seks måneder tilbage at leve i.

En særlig alvorlig form for cancer havde ramt den unge mand, og lægerne mente ikke, at hans liv stod til at redde.

Rørende: 5-årig dreng laver den fineste gestus for kræftsyg ven
Rørende: 5-årig dreng laver den fineste gestus for kræftsyg ven

Men selvom den skrækkelige nyhed var et hårdt slag for den lille familie, som udover ham selv talte kæresten og hendes fire børn, valgte Chris at se positivt på det. I stedet for at sørge besluttede Chris sig for, at hans sidste tid skulle leves.

Gik på knæ for kæresten
Umiddelbart efter lægernes dødsdom friede Chris til kæresten, Ceri, som fik et fantastisk bryllup, hvor venner og familie var med til at fejre de to unge menneskers kærlighed.

Efter brylluppet tog Chris, Ceri og alle børnene til Disneyland i Paris, hvor de hyggede sig som én samlet og lykkelig familie. Da turen var vel overstået, inviterede Chris sin nykårne brud til et 'romantic getaway' til New York, hvor Chris lod sin kone shoppe tøj og sko i alle hendes favorit designbutikker på Manhattan.

Beyonce opfylder kræftsyg piges højeste ønske
Beyonce opfylder kræftsyg piges højeste ønske

- Det var som om, Chris ville bruge sin sidste tid på at gøre mig så lykkelig som muligt, siger Ceri til BBC.

- Vi lavede hele tiden noget. Han var så positiv og talte aldrig om at dø. Han ville bare se mig og børnene glade, imens han levede, siger Ceri.

Pludselig gik det ned ad bakke
Senere - i forbindelse med sin elskedes fødselsdag - inviterede Chris Ceri med til Las Vegas, men da dagen oprandt, var den unge mand som følge af sin fremskredne sygdom for svækket, og han var derfor nødt til at aflyse turen.

Peter Aalbæk ramt af nyrekræft
Peter Aalbæk ramt af nyrekræft

Og herfra begyndte det at gå ned at bakke for Chris. Hans helbred skrantede voldsomt, og han måtte undergå en pludselig maveoperation, da kræften havde bredt sig.

Lægernes dato for, hvornår Chris skulle herfra kom tættere på, og da der cirka var gået et halvt år fra lægernes oprindelige dødsdom, var det slut. Chris døde en apildag i armene på sin elskede kone.

For at komme tættere på et af deres lykkeligste minder sammen, havde Ceri arrangeret begravelsen i den samme kirke, som de havde sagt 'ja' til hinanden i seks måneder forinden.

- Hvis min kærlighed til ham kunne have reddet ham, så ville han have levet for evigt, sagde den unge enke efter begravelsen.

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Karen Maj udlejede sit sommerhus: Så...
bt.dk
Efter aflysning og halsoperation: Så...
bt.dk
En af verdens bedste fodboldspillere...
bt.dk
Politiet: Person er ramt i låret...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx