19/08-14 13:49; Opdateret: 19/08-14 14:43

Frygt for ebola: Tysk jobcenter lukketFrygt for ebola: Tysk jobcenter lukket

Et jobcenter i Berlin er lukket af brandvæsnet, efter at en 30-årig kvinde fik et ildebefindende. Ifølge avisen Berliner Morgenpost er der mistanke om ebola.

Frygt for ebola-smitte har fået politi og brandvæsen til øjeblikkeligt at afspærre et jobcenter i Berlin-bydelen Prenzlauer Berg.

En 30-årig kvinde, der ifølge avisen Bild kommer fra Vestafrika, hvor den dødelige virus i øjeblikket er udbredt, besvimede i jobcentret på Storkower Strasse i den nordøstlige del af den tyske hovedstad.

En brandmand på stedet bekræfter over for Berliner Morgenpost, at der er mistanke om en smitsom sygdom. Men fra officielt hold er dette ikke bekræftet af brandvæsnet.

- Det er fuldstændig uvist, hvilken sygdom kvinden har, siger en talsmand for brandvæsnet ifølge nyhedsbureauet dpa.

Folk på jobcentret er nu isoleret, og embedslægen er på stedet.

Kvinden er ifølge Berliner Morgenpost nu på vej til Virchow-klinikken på hospitalet Berliner Charité, der har Tysklands største kapacitet til isolation.

Den 30-årige kvinde har efter sit sammenbrud på stedet fortalt, at hun for nylig er vendt hjem fra et besøg i sit hjemland, hvor hun har haft kontakt til ebola-smittede.

Hun klagede ifølge avisen over kvalme og feber.

Ebola-smitte kan bekræftes via en blodprøve.

Verdenssundhedsorganisationen, WHO, meddeler tirsdag, at ebola de seneste tre dage har kostet yderligere 84 mennesker livet i Vestafrika, så det samlede dødstal nu er 1229.

/ritzau/

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Kendt tv-vært skal giftes: 'Hun sagde...
bt.dk
Ny bekymring for Hareide: Endnu en...
bt.dk
Så du detaljen ved Pione Sistos...
bt.dk
Voldsmand fra tog efterlyses: Har du...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx