Af - 16/11-16 20:02

Justin Bieber inviterede seks piger med på hotel efter koncertJustin Bieber inviterede seks piger med på hotel efter koncert

En chance enhver teenagepige havde grebet!

Bildstrecke im Grossformat »

Popstjernen Justin Biebers turné er i fuld gang, og ved lørdagens koncert i Prag, skulle han eftersigende have inviteret intet mindre end seks piger med tilbage til sin hotelsuite.

Den canadiske sanger havde lavet et opslag på de sociale medier, hvor han anmodet om kvindeligt selskab efter sin optræden. Det skriver Daily Mail.

LÆS OGSÅ: Biebers sikkerhedsvagt indrømmer: - Jeg er bange for små piger

Opslaget var lagt ud på Facebook af et lokalt modelbureaus medarbejder, der går under navnet Daniela, som efterspurgte otte piger til at feste med Bieber på 'Downtown Hemingway Bar'.

I opslaget stod der angiveligt:

- Otte kønne piger søges til en middag og fest med Justin B i Prag. Det er ikke betalt. Hvis du er interesseret, så giv mig besked hurtigst muligt. De udvalgte vil få en besked om tid og sted. Du skal være der inden for en time, opføre dig godt og tale engelsk!

LÆS OGSÅ: Bieber holder nytårsfest: Luksusbillet koster 3,3 mio. kroner

På grund af den korte varsel, så var der kun seks piger, der nåede at reagere.

Denisa er en af ​​de piger, der hang ud med Bieber lørdag aften. Hun siger, at der ikke skete noget mellem hende og stjernen, og at han bare ville have selskab. Billede: Facebook.

Efterfølgende er der blevet delt en video på tværs af de sociale medier, hvor to piger nyder drikkevarer i sangerens suite.

LÆS OGSÅ: TV: Justin Bieber overrasker alle med smuk intimkoncert

En af de piger, der hang ud med Bieber i løbet af aftenen, var Anna.

- Det var virkelig ikke, som folk tror. Du tror måske, han ville i seng med os piger, men han ville bare give os en sjov aften. Han snakkede til os som hvem som helst, siger Anna.

LÆS OGSÅ: Fans ligger i kø til Justin Bieber-koncert fem måneder før den finder sted

Tjekkisk presse har skrevet, at mindst en af ​​pigerne overnattede hos popstjernen - men ingen af ​​festdeltagere har afsløret, om der skete mere imellem dem og Bieber, skriver Daily Mail.

LÆS OGSÅ: Så er det nok: Her bliver Justin Bieber træt af sine skrigende fans

LÆS OGSÅ: Her kan du se og røre halvnøgen Bieber

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx