Af - 11/03-17 13:27

Uhyggelig video viser overfald på kvinde: Derfor vil offeret have, du ser denUhyggelig video viser overfald på kvinde: Derfor vil offeret have, du ser den

Vi advarer om stærke billeder.

Politiet i den britiske by Birmingham har frigivet en video, der viser et voldsomt overfald på en 47-årig kvinde i hendes hjem.

Normalt sker det kun, når politiet skal bruge offentlighedens hjælp til at finde en gerningsmand, men i dette tilfælde er det kvinden selv, der bad politiet om at frigive overvågningsvideoen, så offentligheden kan se den.

Anmeldelser af vold mod offentligt ansatte stiger kraftigt
Anmeldelser af vold mod offentligt ansatte stiger kraftigt

Det er hendes håb, at den kan være med til at sætte fokus på vold i hjemmet, så andre ofre tør stå frem og melde deres voldelige ægtefæller til politiet, skriver Birmingham Politi på Facebook.

Sagen har netop været for retten, hvor den 37-årige gerningsmand blev idømt 13 år og seks måneders fængsel for overfaldet, hvor han kastede hende ned af hjemmets trappe tre gange og slog hende gentagne gange.

Anonymt tip førte til sag om mishandlet dreng i Helsinge
Anonymt tip førte til sag om mishandlet dreng i Helsinge

Da politiet ankom til hjemmet, måtte de tvinge den 37-årige væk fra offeret, så han ikke trampede hende i hovedet, skriver politiet.

Den 37-årige gerningsmand var blevet løsladt fra fængslet få uger forinden, hvor han afsonede en dom for vold mod den samme kvinde.

Red Barnet: Børnene betaler for ventetid på afhøringer
Red Barnet: Børnene betaler for ventetid på afhøringer

Hvis du oplever vold i hjemmet fra din partner, kan du ringe anonymt til rådgivere, der sidder på en døgnåben hotline: 70 20 30 82


Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Jakob har sat sig et vildt mål: Vil...
bt.dk
Oprør i S slået ned: Eksminister...
bt.dk
Blot uger før sin død: Stephen...
bt.dk
Sportschef rasende over sag: 'Jeg er...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx