Af - 11/03-17 13:27

Uhyggelig video viser overfald på kvinde: Derfor vil offeret have, du ser denUhyggelig video viser overfald på kvinde: Derfor vil offeret have, du ser den

Vi advarer om stærke billeder.

Politiet i den britiske by Birmingham har frigivet en video, der viser et voldsomt overfald på en 47-årig kvinde i hendes hjem.

Normalt sker det kun, når politiet skal bruge offentlighedens hjælp til at finde en gerningsmand, men i dette tilfælde er det kvinden selv, der bad politiet om at frigive overvågningsvideoen, så offentligheden kan se den.

LÆS OGSÅ: Anmeldelser af vold mod offentligt ansatte stiger kraftigt

Det er hendes håb, at den kan være med til at sætte fokus på vold i hjemmet, så andre ofre tør stå frem og melde deres voldelige ægtefæller til politiet, skriver Birmingham Politi på Facebook.

Sagen har netop været for retten, hvor den 37-årige gerningsmand blev idømt 13 år og seks måneders fængsel for overfaldet, hvor han kastede hende ned af hjemmets trappe tre gange og slog hende gentagne gange.

LÆS OGSÅ: Anonymt tip førte til sag om mishandlet dreng i Helsinge

Da politiet ankom til hjemmet, måtte de tvinge den 37-årige væk fra offeret, så han ikke trampede hende i hovedet, skriver politiet.

Den 37-årige gerningsmand var blevet løsladt fra fængslet få uger forinden, hvor han afsonede en dom for vold mod den samme kvinde.

LÆS OGSÅ: Red Barnet: Børnene betaler for ventetid på afhøringer

Hvis du oplever vold i hjemmet fra din partner, kan du ringe anonymt til rådgivere, der sidder på en døgnåben hotline: 70 20 30 82


Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

Annonce



Hitter på mx