Af - 03/03-16 11:56

WOW: Sådan kan man også se ud som gravidWOW: Sådan kan man også se ud som gravid

Der skal være plads til forskelligheder, understreger fitnessmodellen Chontel Duncan, der har tænkt sig at træne under hele sin graviditet.

Bildstrecke im Grossformat »

Mange gravide kvinder oplever, at det ikke kun er maven, der svulmer op under en graviditet. Men man kan godt holde sig sund og slank med træning, selvom man er gravid. Det mener den australske fitness-model Chontel Duncan, der er lige nu er gravid i uge 36.

Hun spiser og træner præcist, som hun gjorde før sin graviditet, også selvom hun er sat til at føde om blot 28 dage. Det skriver hun om på sin Instagram-profil.

Chontel Duncaner er ligeglad med alverdens kvinder, der kommer med bebrejdende kommentarer, fordi hun har valgt at blive ved med at træne under graviditeten.

Geggo fik denne smukke mor-gave: Jeg tudede helt vildt
Geggo fik denne smukke mor-gave: Jeg tudede helt vildt

Gennem hele graviditet har fitnessmodellen delt sine graviditetsbilleder med sine knap 200.000 følgere på de sociale medier.

"Jeg elsker at være gravid. Det er skønt at føle 'Little D' sparke og rykke på sig, siger hun og tilføjer, at hun kun stopper med at træne, hvis hendes krop siger fra."

Fitnessmodellen understreger, at hun på ingen måde er bange for at tage på - og heller ikke vejer sin mad eller følger en kostplan, men blot spiser, når hun er sulten ligesom alle andre.

Forskere advarer: Disse billeder er ikke gode for dig
Forskere advarer: Disse billeder er ikke gode for dig

For at pointere at alle kvinder er forskellige delte Chontel Duncan et billede af hende selv sammen med veninden 'Nat', som kun er fire uger længere henne i graviditeten. Til billedet skriver hun:

"Enhver kvinde bærer (graviditet red.) forskelligt, og det betyder ikke, at den ene gør noget rigtigt eller forkert. Vi har begge sunde voksende babyer, vi har begge har haft fantastiske graviditeter og føler os fuld af energi."

LÆS OGSÅ: Forskere: Hver 10. mand i fitness har denne lidelse

LÆS OGSÅ: Ernæringsekspert: Derfor skal du putte flødeskum i din kakao

LÆS OGSÅ: GALLERI: De 15 sjoveste øjeblikke fra Fitness World

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Forældre raser over børne-program på...
bt.dk
Medie: Formodet 'pakkebombe-mand'...
bt.dk
Se listen: Her er fraværet højest på...
bt.dk
Modeller gjorde noget totalt uventet...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx