Af - 12/04-15 09:37

Først kom 'Ice Bucket Challenge': Nu kommer 'Pupi Challenge'Først kom 'Ice Bucket Challenge': Nu kommer 'Pupi Challenge'

Tidligere fodboldspiller har startet udfordringen for at samle ind til verdens hungersnød.

De fleste husker formentlig den spand kolde vand, man skulle hælde ned over sig selv i sommer, når man var blevet udfordret til 'Ice Bucket Challenge'. Aktiviteten startede dengang for at sætte fokus på nervesygdommen ALS.

Og nu er den næste udfordring så startet for at rette spotlyset mod et godt formål. Denne gang drejer det sig om, at man skal sætte tænderne i en chili i den såkaldte 'Pupi Challenge'.

Her er den kolde udfordring, som du forhåbentlig snart kan give dine venner
Her er den kolde udfordring, som du forhåbentlig snart kan give dine venner

Denne udfordring er startet af den tidligere argentinske fodboldspiller Javier Zanetti, der gerne vil sætte fokus på verdens hungersnød. Og ligesom 'Ice Bucket Challenge' skal man i den nye aktivitet starte med at tænde kameraet og filme sin præstation.

Desuden skal man nominere fire andre personer til at tage udfordringen op og derefter spise chilien for rullende kamera. Samtidig opfordres der til at donere 15 kroner til det gode formål.

Har du lagt mærke til den mystiske, nye Facebook-udfordring?
Har du lagt mærke til den mystiske, nye Facebook-udfordring?

'Pupi Challenge', hvor 'Pupi' er 41-årige Zanettis øgenavn, er allerede godt i gang i Italien, hvor den tidligere fodboldspiller havde sin storhedstid i Milano-klubben Inter. Argentineren har selvfølgelig også selv prøvet sig af med chilispisningen.

Og han valgte blandt andet at nominere den italienske landsholdsmålmand Gianluigi Buffon, der allerede har dokumenteret sin kamp med chilien.

Fede videoer: Her får 30 kendisser det kolde gys
Fede videoer: Her får 30 kendisser det kolde gys

Du kan se begge fodboldspilleres chilispisning i klippet øverst i artiklen.

LÆS OGSÅ: ADVARSEL: Sådan skal du ikke lave den virale trend med isvand

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx