Af - 01/06-16 22:15

Kannibal dræbte 40-årige Helle - nu får han lov til at gå på udgangKannibal dræbte 40-årige Helle - nu får han lov til at gå på udgang

Han dræbte og satte tænderne i en 40-årig mor til fem børn, men efter en kort behandlingstid, er han igen klar til at komme ud i samfundet, vurderer overlæge.

storybild

(Billede: 7115 Roger VikstrÖm / xp / Scan)

I 2010 modtogpolitiet i den midtsvenske by Skara et opkald fra den dengang 31-årige Isakin Jonsson, hvor han forklarede, at han havde slået sin kæreste ihjel.

- Jeg har altid undret mig over, hvordan menneskekød smager, forklarede han til politifolkene, der senere fandt den 40-årige Helle Christensen død og delvis spist i parrets fælles hjem.

TV: Sådan ville 'Hannibal' være, hvis Mads Mikkelsen var en dårlig kok
TV: Sådan ville 'Hannibal' være, hvis Mads Mikkelsen var en dårlig kok

Helle Christensen var mor til fem børn, og i 2011 valgte retten at idømme Isakin Jonsson psykiatrisk behandling på Karsuddens Sygehus for drabet, der gav ham tilnavnet Skarakannibalen.

Men selvom det kun er fem år siden, han modtog sin dom, så mener psykiaterne på sygehuset, at han allerede nu er så meget i bedring, at han er klar til at få udgang og flytte ind i sin egen lejlighed.

- Behandlingen har fungeret uden problemer. Han har været stabil mentalt og er ikke faldet tilbage i stofmisbrug, skriver overlægen i sin vurdering af Isakin Jonsson, som han har sendt til den svenske kriminalforsorg for at anmode om flere udgange, efter den kommende i juni, der varer i tre dage, skriver Expressen.

Drabsmand frifundet for at ville partere sin kæreste
Drabsmand frifundet for at ville partere sin kæreste

Men selvom den ledende overlæge mener, at drabsmanden er klar til at bevæge sig frit i samfundet, så er anklgereni sagen mere skeptisk.

- I betragtning af risikoen for at han igen begår en alvorlig forbrydelse, mener jeg ikke, han skal have lov til at få yderligere udgange. Ligeledes har familien til den dræbte også modsat sig, at han skal have lov til at få flere udgange, siger anklageren, ifølge Expressen.

Beroligende stof får central rolle i sygeplejerskesag
Beroligende stof får central rolle i sygeplejerskesag

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx