Af - 30/12-15 15:44

Internettet koger igen: Hvordan ville en hund se ud med bukser?Internettet koger igen: Hvordan ville en hund se ud med bukser?

Internettet koger endnu engang. Denne gang er det dog ikke farven på en kjole, der er omdrejningspunktet, men spørgsmålet om, hvordan det ville se ud, hvis en hund gik med bukser.

Bildstrecke im Grossformat »

Først kom kjole-gate, og nu er det en helt anden beklædningsgenstand, der har fået internettet til at koge de seneste dage.

Denne gang udspringer debatten dog af spørgsmålet: Hvordan ville det se ud, hvis en hund gik med bukser?

For ville den bære bukserne på alle fire ben eller kun på bagbenene?

Spørgsmålet har været genstand for stor debat i cyberspace siden i går, hvor Jared Keller - redaktør på magasinet Maxim Magazine - sendte spørgsmålet ud i cyberspace med et tweet. Sammen med tweetet var et billede med de to svarmuligheder visualiseret.

Tweetet er allerede blevet repostet 31.000 gange og har opnået 35.000 likes. Derudover har flere internationale nyhedsmedier og underholdningssider valgt at tage debatten videre.


Én af dem, der tilsyneladende mener, at det firbenede kræ må bære bukserne på to ben er twitterbrugeren Polly Mozends, der har tweetet denne underholdende video som svar til spørgsmålet:


Hun støttes op af en twitterbruger, der fortæller, at hans kone halvsøvnigt svarede:

- Nummer to, fordi du går ikke med bukser på dine arme.

Jared Keller har desuden lavet en afstemning omkring spørgsmålet på sin profil, som viser, at de fleste ud af de godt 25.000, der har afgivet svar - hele 81 procent - støtter op om, at menneskets firbenede ven altså kun bærer bukser på sine to bagben.

Det er twitterbrugeren Matt Popovich dog dybt uenig i:

- Hvordan kan så mange folk være så forkerte på den? Du har BUKSER på dine BEN, uanset hvor mange af dem, du har. Punktum, lyder hans indlæg til debatten.

Spørgsmålet blev tilbage i november måned taget op på underholdningssitet Buzzfeed, men det fik dog ikke samme store opmærksomhed.

Men nu er der i dén grad sparket gang i debattet, og det er tilsyneladende et "hundesvært" spørgsmål. I afstemningen herunder kan du fortælle, hvad du mener, er det rigtige svar.

LÆS OGSÅ: På den igen! Hvilken farve har skoene?

LÆS OGSÅ: Internettet går grassat: Hvad står der på denne kop?

LÆS OGSÅ: Kjolegate: Ser du denne farve er din hjerne på overarbejde

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx