Af - 28/05-16 17:30

Kræftsyg pige må blive hjemme fra koncert: Så får hun sit livs oplevelseKræftsyg pige må blive hjemme fra koncert: Så får hun sit livs oplevelse

Når hun ikke kunne komme til koncert, så måtte koncerten komme til hende.

Nogle gange har de store kunstnere heldigvis tid til at gøre noget fantastisk for deres fans, og man må sige, at det for nyligt var tilfældet for det amerikanske band Florence and the Machine.

De har nemlig været på besøg hos en 15-årig kræftsyg pige på et hospice i den amerikanske by Austin i staten Texas og givet hende en oplevelse for livet. Det skriver The Independent.

Pigen, som vi ikke kender navnet på, havde fået den nedslående melding om, at hendes helbred var for dårligt til, at hun kunne tage med sin bedste veninde til koncerten med Florence and the Machine.

Dansk supermarked tager selvscanning til nyt niveau i rørende video
Dansk supermarked tager selvscanning til nyt niveau i rørende video

Dagen efter fik hun dog alligevel mulighed for at synge med på deres sange, da det amerikanske bands forsanger, Florence Welch, og guitaristen Rob Ackroyd mødte op på hendes værelse og gav en intimkoncert lige for øjnene af hende.

Du kan se, hvordan det så ud i videoen øverst og i en video herunder.

Sammen til det sidste: Her siger ægtepar farvel på intensiv
Sammen til det sidste: Her siger ægtepar farvel på intensiv

De to videoer, der samlet er blevet set halvanden millioner gange på godt en uge, er lagt op ad det hospice, hvor den 15-årige pige er indlagt, og de skriver i forbindelse med begge videoer:

'I dag var vi så priviligerede at få lov til at opleve glæden ved et rum fuld af teenagere, der synger sammen med Florence Welch og guitarist Rob Ackroyd fra Florence and The Machine, der kom til Hospice Austin's Christopher House for at give en privat koncert til en teenager, der missede deres koncert aftenen før på grund af hendes sygdom.'

'Rummet var fyldt. Fyldt med glæde og varme og kærlighed og liv og sang. Tak, Florence.'

LÆS OGSÅ: Vin Diesel om 'Fast 8': Paul Walker ville være stolt

LÆS OGSÅ: Sygeplejerske med død baby i armene går verden rundt: Årsagen er rørende

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Politiet deler billede - hvem har set...
bt.dk
DR-tillidsmand om massive...
bt.dk
Kommentator om S-formandens...
bt.dk
X Factor-deltager i store problemer...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx