Af - 23/03-14 13:11; Opdateret: 23/03-14 13:24

Se disse børns reaktion da de hører lyd for første gang i deres livSe disse børns reaktion da de hører lyd for første gang i deres liv

Skateboard-stjernen Tony Hawk har været i Cambodja for at hjælpe døve børn og voksne.

Første del af videoen handler om Tony Hawk og hvad lyd betyder for ham. Hvis du spoler et lille minut frem kan du se optagelser fra hans besøg i Cambodja, hvor børn og voksne reagerer med glæde og overraskelse, da de bliver i stand til at høre.

Det er nok de færreste, der for alvor kan forestille sig aldrig at have hørt en lyd. Men prøv at forestille dig, hvordan det må være, hvis du har været døv eller hørehæmmet hele livet, og pludselig ved hjælp af et høreapparat bliver i stand til at skelne lyde og høre ordentligt.

Verdens formentlig mest kendte skateboarder, amerikanske Tony Hawk, har i samarbejde med Starkey Hearing Foundation været i Cambodja for at hjælpe børn og voksne med høreproblemer, og i videoen ovenfor kan du se deres forbløffede reaktioner, når der bliver skruet op for deres nye høreapparat.

Selfie-trend indsamler millioner til velgørenhed
Selfie-trend indsamler millioner til velgørenhed

- Somme tider er det svært med velgørenhedsarbejde at sætte tal på om det egentlig gør en forskel, men her kan du se det tydeligt: Denne her person kan høre eller høre ordentligt for første gang, forklarer Tony Hawk i videoen.

- Jeg har aldrig før følt, at jeg har gjort så stor en forskel i folks liv på bare få minutter, tilføjer han.

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx