Af - 05/08-16 11:41; Opdateret: 05/08-16 11:58

Passager gjorde det muligt: Uber-chauffør skal se sin søn deltage i OLPassager gjorde det muligt: Uber-chauffør skal se sin søn deltage i OL

Uber-chauffør skal nu til OL for at heppe på sin søn takket været en passager.

storybild

En Uber-chauffør fra Pennsylvania kan nu glæde sig over, at drømmen om at se hans søn deltage i de Olympiske Lege i Rio de Janeiro kan gå i opfyldelse. Det er muligt efter en tur med en gavmild passager.

Det skriver PEOPLE.

På en times lang køretur nåede passager Liz Willock og chauffør Ellis Hill omkring mange samtaleemner. Da snakken faldt på OL, kunne Ellis Hill stolt fortælle, at han søn, Darell Hill, skal deltage i disciplinen kuglestød.

- Da jeg fortalte hende om min søn, var hun virkelig imponeret, men da hun spurgte mig, om jeg skulle derovre for at se ham, sagde jeg, at jeg ikke havde råd til det, siger Ellis Hill, en pensioneret buschauffør, til PEOPLE.

Det knuste Liz Willocks hjerte at høre.

- Det var hårdt at høre det. Her er denne vidunderlige mand, der har et tæt forhold til sin søn, og jeg ved enhver forælder ønsker at se deres søn eller datter konkurrere ved OL, men det var meget forståeligt, at det var uden for økonomisk rækkevidde, siger Liz Willock til PEOPLE.

Politi: Vi kan ikke sætte ekstra ind mod Uber-chauffører
Politi: Vi kan ikke sætte ekstra ind mod Uber-chauffører

Men så fik Liz Willock en idé.

Kampagne på nettet
Som salgs-leder ved et firma, der arrangerer rejser, følte hun, at hun havde alle de nødvendige kontakter og ressourcer for at få Ellis Hll afsted til Rio de Janeiro.

- Hun spurgte mig: Hvad hvis jeg kan skaffe dig en billet, vil du så afsted?" Og jeg sagde: "Oh my God, jeg kender dig jo slet ikke," husker Ellis Hill.

- Hun sagde, "Nej, jeg tror, men jeg tror, det er skæbnebestemt, at vi har mødt hinanden, og jeg har tænkt mig at få dig til de Olympiske Lege," fortsætter Ellis Hill.

Parret udvekslede oplysninger og den næste dag, oprettede Liz Willock en kampagne på nettet med det mål at nå 7500 dollars, så hun kunne sende Ellis Hill til Rio for at heppe på sin søn.

Uber og kinesisk rival går sammen efter krig om kunderne
Uber og kinesisk rival går sammen efter krig om kunderne


Donationer strømmede ind, og blot efter 2 dage nåede kampagnen sit mål.

- Jeg var helt oppe at ringe, da jeg hørte nyheden. Jeg føler virkelig taknemmelig og overvældet over de mange gode mennesker derude, siger Ellis Hill.

Kampagnens succes gav Liz Willock den samme følelse.

- Der har været så meget sorg og vold i nyhederne sidst og dette har virkelig genoprettet min tro på menneskeheden, siger Liz Willock.

Joachim B. Olsen: Dumt ikke at fortsætte med Uber
Joachim B. Olsen: Dumt ikke at fortsætte med Uber

Venner for livet
Nu glæder Ellis Hill sig til at skulle se sin søn konkurrer til OL.

- Jeg har ikke set min søn i et par måneder, fordi han trænet intensivt. Jeg kan ikke vente til at se ham og heppe på ham, siger Ellis Hill.

Liz Willock og Ellis Hill har efter kampagnen holdt kontakten.

- Vi taler sammen hele tiden, og jeg ved, vi vil være venner for livet, slutter Ellis Hills.

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx