Af - 08/04-16 12:44

GUIDE: Sådan skal du tale frækt før, under og efter sex, mand!GUIDE: Sådan skal du tale frækt før, under og efter sex, mand!

Nej, nej og atter nej: "Slagterhund" er ikke det rigtige svar, når din partner beder dig sige noget frækt.

Bildstrecke im Grossformat »

Men! Det kan være svært at finde ud af, hvilke fraser, der er sig passende, når Barry White fremfører erotiske senerader på anlægget og din kvinde er on fire.

Med inspiration fra Menshealth.com bringer vi her en lille guide til, hvad du skal sige til din partner før, under og efter sex.

"Dit hår er pænt, når du sætter det sådan"


Hun har brugt ekstra lang tid foran spejlet, men lægger du mærke til det? Man kommer altid langt med et kompliment - så længe det er oprigtigt.

"Det er virkelig dejligt at være sammen med dig"


Du behøver ikke at tale frækt, for at tænde hende. Du kan være sikker på, at hun øjeblikkeligt overvejer at springe på dig, hvis du lader hende vide, at hun gør en forskel i dit liv. Kan du mærke hendes tilstedeværelse i maven? Sig det højt!

"Jeg kan ikke vente med at mærke dig"


Indvendigt forstås. Nu har du vist dig fra din følsomme side - og jo, den har vi alle - er det tid til at forvandle hendes 'aww' til et 'ahh'.

"Jeg elsker din(e)..."


Komplimenter hende. Lad hende vide, at du tænker og tænder på hende specifikt mens i knalder - og ikke på den labre praktikant fra arbejdet.

“Ahhh”


Kan du lide, at hun stønner? Kom selv ind i kampen. Støn, skrig, brøl: Det er med til at indikere, om det der sker føles godt.

“Du ser godt ud sådan”


Jo bedre hun føler sig tilpas, des bedre sex får du. Mange kvinder tænker over, hvordan de ser ud i forskellige positioner. Fortæl hende, at hun ser dejlig ud, når hun gør sådan og sådan.

“Wauw”


Det er kort og præcist, og ingen er i tvivl om, hvad det betyder, når I lige har humpet hjernen ud på hinanden.

"Jeg har lyst til at ligge her for evigt"


Kælehormonerne raser og en ægte sexsucces er ikke, at få hende med i kanen, men at få hende til at ville med i den igen. Her er intimitet, tillid og tryghed hemmeligheden.

"Det var dejligt da du..."


Vi er tilbage ved de rosende ord. Fortæl hende, hvad du kunne lide, at hun gjorde. Hun bliver glad for komplimentet, og du bliver glad, når hun gentager succesen.

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx