Af - 19/12-16 17:08

God jule-karma: Her får elev med særlige behov en stor gave af  klassekammeraterneGod jule-karma: Her får elev med særlige behov en stor gave af klassekammeraterne

En elev med særlige behov gik i sko, der var tre numre for små. Det besluttede klassekammeraterne sig for at gøre noget ved.

Somerset Isd har delt denne video, hvor en gruppe elever overrasker deres mentalt underudviklede klassekammerat med en tidlig julegave. Se video i større format i vores videosektion Videoportal

På skolen Somerset Isd i Texas, USA, forstår de virkelig at sprede god julekarma.

Således har skolen for nylig delt en video, hvor en elev bliver overrasket af sine klassekammerater med en tidlig julegave, efter de opdagede, at han - bogstaveligt talt - gik i for små sko.

Fik over 100.000 procent i drikkepenge for god gerning
Fik over 100.000 procent i drikkepenge for god gerning

J.R. Gilbert, som af skolen beskrives som en elev med ‘særlige behov’, gik rundt iført sin højtelskede bedstefars aflagte støvler i størrelse 43 - selv om han selv bruger størrelse 46.

Det fandt J.R.’s klassekammerater ud af, og de fik så stor medlidenhed med den mentalt underudviklede dreng, at de besluttede sig for at gøre en fælles indsats.

Så i fredags, på sidste skoledag inden juleferien, samledes de for at overrække J.R. ikke bare ét, men to par sko i den helt rigtige størrelse, som de alle sammen havde samlet penge ind til at købe.

Dreng med Downs syndrom blev nægtet job som model
Dreng med Downs syndrom blev nægtet job som model

Det hele blev filmet og delt på skolens Facebook-side, hvor videoen er blevet set mere end 5,5 millioner gange.

- Du fortalte mig jo, at du skulle bruge sko i størrelse 46. Så vi har købt to par til dig, siger drengen, der overrækker gaven til J.R., som straks begynder at flå gavepapiret af i spænding.

- Årh, det er mine yndlings-sko, udbryder han med stor glæde, da han ser et par grønne Nike-sneakers.

- Tak, venner! I er bare de bedste, siger han.

Da 10-årige Vanessa så fattige uden ben, fik hun en genial idé
Da 10-årige Vanessa så fattige uden ben, fik hun en genial idé

Skolen har skrevet i en opdatering på Facebook, at J.R. rent faktisk har sko, der passer. Han nægtede bare at gå i andet end sin bedstefars sko, fordi han ikke selv kunne gå i dem mere. Men mon ikke, de nye fede Nike-sneaks vil ændre hans mening?

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Anfører Kjær støttede dopingdømt...
bt.dk
Trump aflyser møde med Nordkorea: Læs...
bt.dk
LTF-medlem udvises af Danmark
bt.dk
Lang kø: Flere biler impliceret i uheld
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx