Af NIELS PEDERSEN - 10/04-17 14:56

Far dømt for drab på sin lille datter: Misbrugte hende så voldsomt, at det kostede hende livetFar dømt for drab på sin lille datter: Misbrugte hende så voldsomt, at det kostede hende livet

Kyhesha-Lee Joughin ser lykkelig ud på dette billede, som er taget af moren Danielle Joughin. Men hendes søde smil står i skærende kontrast til den tragiske skæbne, hun kom til at lide.

storybild

Kyhesha-Lee Joughin led en frygtelig død. Hun blev kun tre år gammel. (Billede: Privat)

I marts 2013 blev den lille, australske pige fundet livløs hjemme hos sin far, Matthew Lee Williamson. Obduktionen viste, at hun blev efterladt til en langsom og smertefuld død af sin egen far efter at have gennemlevet et helvede med seksuelt misbrug, fysisk vold og decideret tortur. Nu er han blevet idømt ni års fængsel for at have dræbt sin egen datter, skriver Metro.

Kyhesha-Lee Joughin blev misbrugt så groft, at hun led af indre blødninger. Ifølge dommeren kunne hun være blevet reddet, hvis 32-årige Matthew Lee Williamson havde tilkaldt en læge. Det gjorde han ikke, og det blev Kyhesha-Lee Joughins død.

»Min datter gik igennem helvede,« sagde hendes mor Danielle Joughin under retssagen.

Danskere med psoriasis bliver ydmyget: 'Folk er bange for, jeg smitter'
Danskere med psoriasis bliver ydmyget: 'Folk er bange for, jeg smitter'

Hun og Matthew Lee Williamson gik fra hinanden i 2010, hvorefter han fik forældremyndigheden over deres fælles datter, som dengang blot var en lille baby. Danielle Joughin fortalte under retssagen, at hun 'bebrejder sig selv' for Kyhesha-Lee Joughins frygtelige død, som hun måske kunne have forhindret.

'Jeg havde muligheden for, at tage hende fra ham, men gjorde det ikke, fordi hun elskede ham så højt,' skrev Danielle Joughin ifølge Metro på Facebook kort efter at have fået den frygtelige nyhed om datterens død.

Billede: Lykkelig One Direction-stjerne er blevet far
Billede: Lykkelig One Direction-stjerne er blevet far

'Med kendskab til, hvad der er sket i det hus, mens min datter var der, kan hun meget vel have været omgivet af pædofile,' fortsatte hun.

Under retssagen mod Matthew Lee Williamson kom der grusomme detaljer frem om den behandling, han og roommaten Christopher Kent udsatte den stakkels lille pige for.

De lukkede ofte Kyhesha-Lee Joughin inde på hendes værelse og bandt hende fast til sin seng i op til 17 timer om dagen. Kort før sin død var den tre-årige piges lyse lokker blevet barberet af - i et forsøg på at skjule de synlige mærker, hun havde i hovedbunden efter at de havde trukket noget af håret ud. I retten blev der også vist billeder af faren, som poserede nøgen sammen med datteren.

Benjamin fik stjålet sin bil: Brugte særlig metode til at få den igen
Benjamin fik stjålet sin bil: Brugte særlig metode til at få den igen

Matthew Lee Williamson kendte sig skyldig i manddrab, men nægtede selv at have påført datteren de skader, der endte med at tage livet af hende. Han nægtede sig også skyldig i alle anklagerne om vold og seksuelt misbrug. Dommer Roslyn Atkinson fandt imidlertid så håndfaste beviser for det modsatte, at han blev kendt skyldig i alle anklagerne og idømt ni års fængsel.

Christopher Kent er allerede blevet dømt for sin rolle i drabet på Kyhesha-Lee Joughin.

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx