Af - 27/09-15 17:35; Opdateret: 27/09-15 17:58

Glem mandeknolden - nu hitter denne frisure på InstagramGlem mandeknolden - nu hitter denne frisure på Instagram

'Man braid' er det nye, hvis du skal følge tidens hårtrend.

Bildstrecke im Grossformat »

Du troede måske, at den franske fletning var forbeholdt kvinderne, men nu fremviser tusindvis af mænd deres flotte flettede hår på Instagram under hashtagget #manbraid.

Fletninger til mænd var meget populære i 90'erne, hvor det var looket med mange små franske fletninger, der dominerede. I dag ser man mange forskellige variationer af 'mande-fletninger' på Instagram, men generelt er det større fletninger, der hitter.

'Man braid' betyder egentlig bare mandefletning, og på de fleste af billederne ser man en mand med en stor fransk fletning - de fleste med kort hår i siderne. Men nogle har været kreative og eksperimenteret med flere fletninger.

Den populære frisør Dennis Knudsen er overbevist om, at vi også kommer til at se mande-fletningen i gadebilledet herhjemme.

- Det er stadig meget populært med langt hår på toppen, og jeg tror, at der er en del unge fyre, der hopper med på den. Men det kræver ofte at store stilikoner ude i verden gør det først, lyder det fra Dennis Knudsen.

Lige nu findes der over 3000 billeder med hastagget #manbraid samt over 1000 med hashtagget #manbraids på Instagram. Men #manbun, som betyder mandeknold, hersker stadig med over 270.000 taggede billeder. Nogle har faktisk endda kombineret en fletning og en knold.

Bobler på neglene: Mærkelig trend stormer frem
Bobler på neglene: Mærkelig trend stormer frem

Om mændene selv fumler med fletningerne foran spejlet, eller om de får hjælp af deres bedre halvdel, melder Instagram-billederne desværre ikke noget om.LÆS OGSÅ: Vanvittig ny version af Ice Bucket Challenge går viralt

LÆS OGSÅ: GALLERI: Du gætter aldrig, hvad den seneste hår-trend i Kina går ud på

LÆS OGSÅ: Glem palæo - nu hylder piger pizzaer, burgere og donuts på Instagram

LÆS OGSÅ: Ulden hårtrend hitter på Instagram - Hot or not?

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx