Af - 03/11-15 13:07; Opdateret: 03/11-15 22:32

Verdensberømt instagrammer siger stop: Afslører barsk virkelighed om sine billederVerdensberømt instagrammer siger stop: Afslører barsk virkelighed om sine billeder

Hun er kun 18 år, og alligevel har hun opnået kæmpe succes på de sociale medier. Men nu siger hun fra. Virkeligheden er ikke, som den ser ud, understreger hun.

Bildstrecke im Grossformat »
I en alder af bare 18 år har Essena O'Neill opnået, hvad de fleste nok vil mene, er drømmen. Men spørger man hende selv, er det langt fra sandheden. Derfor har hun besluttet sig for at droppe de sociale medier og fortælle det barske sandhed bag det - på overfladen - perfekte liv. På kort tid fik Essena O'Neill fra Australien opbygget et kæmpe netværk på de sociale medier. Hun kunne prale med mere end 700.000 følgere på Instagram, 260.000 abonenter på Youtube og mere end 60.000 venner på Snapchat. Noget de fleste some-stjerner drømmer om. Men bag det glimtende og perfekte ydre gemte der sig en grim og barsk virkelighed. I en ærlig og åben video på hendes Youtube-kanal fortæller hun om bagsiden af medaljen. En bagside, hvor hun fortæller om det pres, der dagligt ligger på hendes skuldre om at føle sig smuk og føle sig noget værd. Essena O'Neill valgte derfor at droppe de sociale medier. Hun har slettet størstedelen af sine videoer på Youtube og gjort det samme med hendes mange tusinde billeder på Instagram. I stedet har hun postet de samme billeder, men med en ny tekst. Her skriver hun, hvad virkeligheden bag de enkelte billeder rent faktisk er. Hvor meget hun er blevet betalt for er reklame for et produkt, hvordan hun næsten ikke har spist, hvis hun skulle posere i bikini og hvordan hun har følt sig alene. Nu kæmper den 18-årige model for, at andre brugere af de sociale medier skal være opmærksomme på, at det ikke altid er, som det ser ud på billederne. Essena O'Neill har ændret sin tekst på Instagram til 'Social Media Is Not Real Life' (Sociale medier er ikke det virkelige liv) og hun har oprettet en hjemmeside, letsbegamechangers.com, hvor hun tager kampen op mod de sociale medier.

I en alder af bare 18 år har Essena O'Neill opnået, hvad de fleste nok vil mene, er drømmen. Men spørger man hende selv, er det langt fra sandheden.

Derfor har hun besluttet sig for at droppe de sociale medier og fortælle den barske sandhed bag det - på overfladen - perfekte liv.

På kort tid fik Essena O'Neill fra Australien opbygget et kæmpe netværk på de sociale medier. Hun kunne prale med mere end 700.000 følgere på Instagram, 260.000 abonenter på Youtube og mere end 60.000 venner på Snapchat. Noget de fleste some-stjerner drømmer om.

Lærerinde får ultimatum: Slet dine billeder eller mist jobbet
Lærerinde får ultimatum: Slet dine billeder eller mist jobbet

Men bag det glimtende og perfekte ydre gemte der sig en grim og barsk virkelighed. I en ærlig og åben video på hendes Youtube-kanal fortæller hun om bagsiden af medaljen.

En bagside, hvor hun fortæller om det pres, der dagligt ligger på hendes skuldre om at føle sig smuk og føle sig noget værd.

Essena O'Neill valgte derfor at droppe de sociale medier. Hun har slettet størstedelen af sine videoer på Youtube og gjort det samme med hendes mange tusinde billeder på Instagram. I stedet har hun postet de samme billeder, men med en ny tekst.

Her skriver hun, hvad virkeligheden bag de enkelte billeder rent faktisk er. Hvor meget hun er blevet betalt for en reklame, for et produkt, hvordan hun næsten ikke har spist, hvis hun skulle posere i bikini, og hvordan hun har følt sig alene.

WOW: Så mange mennesker følger nu Kim Kardashian på Instagram
WOW: Så mange mennesker følger nu Kim Kardashian på Instagram

Den 18-årige model kæmper nu for, at andre brugere af de sociale medier skal være opmærksomme på, at det ikke altid er, som det ser ud på billederne.

Essena O'Neill har ændret sin tekst på Instagram til 'Social Media Is Not Real Life' (Sociale medier er ikke det virkelige liv, red.) og hun har oprettet en hjemmeside, letsbegamechangers.com, hvor hun tager kampen op mod de sociale medier.

Massive push up bra can distort your whole figure. I was 15 here. Don't be fooled.

A photo posted by Social Media Is Not Real Life (@essenaoneill) onInstagram: Derfor er brystvorter bandlyst
Instagram: Derfor er brystvorter bandlystFyre tager tykt pis på pigers frække Instagram-blære-billeder
Fyre tager tykt pis på pigers frække Instagram-blære-billeder


GALLERI: De her frække billeder gav Amalie Wichmann 10.000 følgere
GALLERI: De her frække billeder gav Amalie Wichmann 10.000 følgereLÆS OGSÅ: Find dig selv på listen: Her er Danmarks mest populære profiler på Instagram

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Oprør i S slået ned: Eksminister...
bt.dk
Nye og populære produkter møder hård...
bt.dk
Superliga-klubber høster...
bt.dk
Morgenmadsprodukt kaldes tilbage:...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx