Af Mathias Tuxen - 20/07-17 21:05

Bageri havde udtænkt en smart konkurrence: Én lille fejl koster dem nu kassen Bageri havde udtænkt en smart konkurrence: Én lille fejl koster dem nu kassen

Facebook flyder dagligt over med konkurrencer, hvor alt fra supermarkeder til tøjbutikker og teleselskaber udlover gaver og store præmier. Alt sammen for at skabe mere opmærksomhed og omtale.

storybild

(Billede: Foto: Screenshot Råde Bakeri Facebook)

Samme ide havde det norske bageri, Råde Bageri, der ligger syd for Oslo. De havde bare glemt én vigtig detalje, og det koster dem nu dyrt. Det skriver norske NRK.

»Men så havde vi ikke påpeget, at der kun ville være én vinder blandt dem, som kendte svaret, men i stedet at alle dem som svarede rigtigt ville vinde,« siger Linda Fredriksen, som er manager i Råde Bageri.

Det norske bageri laver jævnligt Facebook-konkurrencer, og den 5. juli udlovede de intet mindre end én stor, flot ostekage. På kort tid havde mere end 250 personer fra hele Norge budt ind med deres svar, hvoraf mange af dem var rigtige.

LÆS OGSÅ: Rikke bestilte en kage hos Meny - og fik sig en STOR overraskelse

Helt præcist gættede 170 personer rigtigt på spørgsmålet om, ‘Kan du gætte, hvilken kage det er, som bliver holdt på billedet?’. Og svaret var åbenlyst: Ostekage.

Linda Fredriksen opdagede hurtigt den lille fejl i konkurrencen, men i stedet for at trække i land og redigere i teksten, så valgte hun, at stå ved det, hun havde skrevet. Alle 170 vindere vil modtage et gavekort på en ostekage. Og kagerne står til en værdi af 690 norske kroner, hvilket betyder, at fejlen har kostet Råde Bageri over 100.000 kroner.

LÆS OGSÅ: 'Bagedyst'-dommere: Denne købekage er den værste!

På trods af den dyre fejltagelse synes Linda Fredriksen, at de mange efterfølgende positive tilbagemeldinger fra deltagerne har opvejet omkostningerne.

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Kendt dansk rigmandsdatter scorer...
bt.dk
Pippa Middleton stjal billedet til...
bt.dk
Line Baun: Det lyder uhyggeligt...
bt.dk
Cæcilie var en almindelig...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx