Af - 01/07-17 12:57

Mystisk ø dukket op ved Bermuda-trekanten: Eksperter kalder den farligMystisk ø dukket op ved Bermuda-trekanten: Eksperter kalder den farlig

En ø formet som en halvmåne er pludselig steget op af vandet ud for North Carolina ved USA's østkyst.

storybild

Uforklarlige flystyrt og skibes pludselige forsvinden har gjort Bermuda-trekanten til et af de større mysterier gennem de seneste 100 år. Og i disse dage har mystikken fået ny næring.

En ø formet som en halvmåne er nemlig pludselig steget op af vandet ud for North Carolina ved USA's østkyst – et område som grænser op til den berygtede Bermuda-trekant.

Det skriver Mirror samt flere andre engelske medier.

Øen begyndte at titte frem fra havets overflade ud for Cape Hatteras i løbet af foråret, men er nu mere end 400 fod lang (cirka 1.5 kilometer).

Øen er dækket af utallige hvide muslinger, hvilket har fået de lokale indbygger til at døbe den ’Shelly Island’.


’Shelly Island’ har på kort tid fået turister, lystfiskere og muslingesamlere til at flokkes til stedet, men ifølge eksperter kan det være særdeles farligt at bevæge sig ud på øen.

- Lige under vandets overflade er der blevet observeret meterlange hajer og pigrokke på størrelse med bilers kørehjelme, siger Bill Smith, præsident for North Carolina Beach Buggy Association.

Der skulle ligeledes være så stærk strøm i vandet omkring øen, at det frarådes at bevæge sig ud i det.

Bermuda-trekanten dækker cirka 800.000 kvadratkilometer af Atlanterhavet, og er placeret ud for Miami i Florida og ned til Puerto Rico.

En af de mest omtalte historier fra Bermuda-trekanten er et fly fra den amerikanske flåde, som under en simpel mission forsvandt pludseligt.

14 besætningersmedlemmer forsvandt, og hverken de eller flyet er nogensinde blevet fundet.

Der forsvinder i gennemsnit 20 skibe eller fly om året i Bermuda-trekanten. Senest forsvandt et fly med fire passagerer sportløst i maj.

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Superliga-træner tordner efter...
bt.dk
Sidste skoledag på gymnasium aflyst...
bt.dk
Medie: Nu ved vi, hvem der myrdede...
bt.dk
Sødt billede: Johanne Schmidt-Nielsen...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx