Af - 30/07-15 13:23

TV: Mor redder søns liv i uheld på rulletrappe og mister selv livetTV: Mor redder søns liv i uheld på rulletrappe og mister selv livet

Mor og hendes to-årige dreng tager rulletrappen i et indkøbscenter i Kina. Men kun drengen kommer op til næste etage i live.

Se hele den tragiske hændelse her (Advarsel: voldsomt indhold).Kilde: YouTube Se video i større format i vores videosektion Videoportal

En overvågningsvideo fra et kinesisk indkøbscenter viser en chokerende og traumatisk hændelse, der fandt sted i søndags. En hændelse som medier verden over skriver om.

Videoen begynder med, at en 30-årige mor, Xiang Liujuan, og hendes 2-årige søn står midt på rulletrappen. For enden af rulletrappen står to kvindelige medarbejdere og venter. De har nemlig få minutter forinden opdaget, at der er problemer med rulletrappen.

Da mor og søn nærmer sig enden af rulletrappen, løfter hun sønnen op. Pludselig kollapser det metalpanel, der bygger bro mellem rulletrappen og etagen.

Brand i butikscenter sender farlig røg ud over Glostrup
Brand i butikscenter sender farlig røg ud over Glostrup

Moren formår at skubbe hendes unge søn fremad over 'kløften', hvor de to kvindelige medarbejdere får grebet fat om ham og hevet ham ind.

Selv falder moren ned i hullet, hvor hun til at begynde med har fat om kanten, men få sekunder efter forsvinder hendes hænder, og hun falder ned under rulletrappet.

Drengen overværede hele episoden, ligesom kvindens ægtemand gjorde. Hans onkel har fortalt lokale nyheder, at faren "næsten kollapsede", da han var vidne til ulykken.

Skud i Field's kan være hævn for drabsforsøg i Herlev
Skud i Field's kan være hævn for drabsforsøg i Herlev

Efter en fire timers redning søndag eftermiddag, hvor rulletrappen blev skåret op, og kvindens krop kom fri, erklærede brandmænd kvinden for død.

Kvindens familiemedlemmer fortæller, at hun blev advaret om rulletrappens funktionssvigt, da hun var halvvejs oppe ad rulletrappe.

Lokale forretninger har fortalt, at panelet angiveligt er blevet glemt at blive skruet fast efter den seneste reperation af rulletrappen.

Hændelsen fandt sted i storcentret 'AZG Mall' i den centrale kinesiske by Jingzhou.


Se hele videoen øverst i artiklen (vi advarer om voldsomt indhold).

LÆS OGSÅ: TV: Vanvittig politijagt af motorcyklist gennem indkøbscenter

LÆS OGSÅ: Indkøbscenter i Kenya slår dørene op efter massakre

LÆS OGSÅ: USA advarer om terrorfare i gigantisk indkøbscenter

LÆS OGSÅ: TV: En sæk plastikbolde og en rulletrappe - du tror ikke dine egne øjne

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Forældre raser over børne-program på...
bt.dk
Ballade internt i regeringen: Var det...
bt.dk
Kvinde fik 60.000 kroner for at stige...
bt.dk
Uhyggeligt gidseldrama i Frankrig: Nu...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx