Af Sarah Andersen - 20/05-14 07:48

Billederne der går verden rundt: Kvinder viser stolt deres strækmærker fremBillederne der går verden rundt: Kvinder viser stolt deres strækmærker frem

Amerikansk fotograf har indtil videre taget 100 billeder af naturlige kvinder, der viser deres kroppe frem.

Bildstrecke im Grossformat »

Credit to: 4th Trimester Bodies Project | Ashlee Wells Jackson

Flere amerikanske mødre har smidt tøjet for at blive fotograferet i undertøj, der hverken skjuler strækmærker, ar eller ekstra kilo.

Bag projektet står den amerikanske fotograf Ashlee Wells Jackson, som vil vise naturlige kvinder i alle former og størrelser.

Mænd foretrækker naturlige kvinder
Mænd foretrækker naturlige kvinder

- Dette projekt eksisterer, fordi kvinder bliver dømt for meget på deres udseende og ofte bliver fortalt, at de ikke har de rigtige mål. Fordi ingen kan konkurrere med Photoshop og glitrende magasinforsider, skriver Ashlee Wells Jackson på sin hjemmeside.

Indtil videre har Ashlee Wells Jackson taget 100 billeder til projektet, og på hjemmesiden kan man læse om hver enkelt kvindes fødsel og syn på det at blive mor.

Ashlee Wells Jackson er selv mor til tre, og det første billede i projektet forestiller hende selv, der ammer datteren Nova på fem måneder.

Se danske kendiskvinder uden makeup
Se danske kendiskvinder uden makeup

- Dette projekt eksisterer, fordi kvinder og mænd og samfundet har brug for det. Fordi vores sønner og døtre fortjener mere. Fordi vi fortjener mere. Fordi vi er smukke med strækmærker, striber, ar og det hele, skriver Ashlee Wells Jackson.

Du kan se flere billeder her: 4thtrimesterbodies

LÆS OGSÅ: Tændstikmodeller smadrer kvinders syn på sig selv

Andre læser lige nu

Andre historier

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Mourinho parkerede bussen: Sevilla...
bt.dk
Tusinder af danskere er utilfredse...
bt.dk
Strippere til begravelser er helt...
bt.dk
Politiet efterlyser onanerende mand...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx