Af - 04/04-17 15:40; Opdateret: 04/04-17 16:20

Skræmmende billeder: Derfor må du ikke lade telefonen op i sengenSkræmmende billeder: Derfor må du ikke lade telefonen op i sengen

En amerikansk mand advarer andre mod at lade deres telefoner op i sengen, efter det gik grueligt galt for ham selv.

Bildstrecke im Grossformat »

Mange af os tænker næppe over, at der rent faktisk er farlige mængder strøm involveret, når vi stikker en oplader i kontakten i væggen og ind i vores telefon.

Derfor har vi heller ingen kvaler ved at sove trygt lige ved siden af den, mens den lader op - men det kan gå grueligt galt. Det er amerikanske Wiley Day et levende bevis på.

Kendt sangstjerne advarer mod populær ferietrend
Kendt sangstjerne advarer mod populær ferietrend

Som så mange andre havde han gjort det til en vane at lægge telefonen i sin seng med laderen i. Men da han en dag for et par uger siden vågnede op og vendte sig i sengen, fik han pludselig voldsomme mængder af strøm gennem sin hals.

- Det var den mest uhyggelige, mørkeste og dæmoniske ting, man kan forestille sig. Jeg har slet ikke ord nok til at beskrive det, fortæller den 32-årige mand til Washington Post.
https://www.washingtonpost.com/news/the-switch/wp/2017/04/01/a-man-fell-asleep-with-his-iphone-charging-in-bed-it-nearly-electrocuted-him-to-death/?tid=sm_tw&utm_term=.1ea62f2d010c

Wiley Day havde en halskæde på, og idet han vendte sig i sengen, fik den fat i benene på selve opladeren, der havde revet sig halvt løs fra den forlængerledning, den var sluttet til. Dermed blev strømmen ledt gennem kæden og op til hans hals.

Model havde denne frisure i årevis: Nu advarer hun alle andre
Model havde denne frisure i årevis: Nu advarer hun alle andre

Han blev kastet fra sin seng, og hans syn begyndte at blive sløret. Han fik flået halskæden af og lå herefter på gulvet.

- Ens krop er helt følelsesløs på det tidspunkt. Folk vil nok tro, at det ville brænde, men i mit tilfælde føltes det som et voldsomt pres omkring min hals, forklarer Wiley Day.

Han tog til lægen, som straks fik ham indskrevet på hospitalet. Her konstaterede lægerne, at han havde alvorlige anden- og tredjegradsforbrændinger på halsen og hænderne - sidstnævnte som følge af, at han havde taget fat i halskæden for at få den af.

Brændte sig alvorligt på iPhone - nu advarer hun andre
Brændte sig alvorligt på iPhone - nu advarer hun andre

Lægen Benjamin Fail estimerer over for lokalstationen WAAY News, at Wiley Day havde fået omkring 110 volt gennem kroppen. Han forklarer, at 100 volt er nok til at slå et menneske ihjel.

- Han er heldig at være i live. Elektricitet slår ihjel, siger han.

Wiley Day føler sig også heldig. Han blev udskrevet fra hospitalet efter tre dage, og nu advarer han andre mod at gøre det samme som ham.

- Lær af min erfaring: det er ikke dit liv værd at lade elektriske apparater op i sengen. Det er ikke det værd. Jeg ville ikke ønske, at det samme skete for min værste fjende, siger han til Washington Post.

Træt af ladetiden? Mand opfinder genial løsning til din smartphone
Træt af ladetiden? Mand opfinder genial løsning til din smartphone

Andre læser lige nu

Andre historier

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Kan du genkende dig selv, mand? Så...
bt.dk
Politiet på bar bund: Maskiner for...
bt.dk
Tjek op på dit boliglån og spar...
bt.dk
Michael Laudrup så Wozniacki spille:...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx