Af - 02/09-16 19:42

Politibetjents gode gerning blev fanget på overvågningskameraerPolitibetjents gode gerning blev fanget på overvågningskameraer

En amerikansk politibetjent er kommet i medvind, efter han blev opdaget i at gøre en god gerning for en udsat mand.

I en tid med meget negativt fokus på amerikanske politibetjente er der kommet masser af positive reaktioner på en betjents ekstraordinære handling, da han valgte at købe et par nye sko til en hjemløs, der var blevet udsat for tyveri, skriver Mirror.

Hjemløs fandt pung fuld af kontanter: Fik vild belønning
Hjemløs fandt pung fuld af kontanter: Fik vild belønning

Den hjemløse mand havde gået 10 kilometer i bare tæer, da han ankom til North Bend Oregon Police Department for at anmelde et tyveri, hvor han havde mistet sine tasker, sko, pung og pas. Politibetjent Brent Gaither bemærkede den sørgmodige mand, og skyndte sig at komme ham til undsætning.

- Han kom gående ind i vores afdeling barfodet, og havde planer om at vandre 80 kilometer op langs kysten for at besøge sin familie, før hans ejendele blev stjålet, fortalte betjenten til Inside Edition.

Her giver turist sine sko til hjemløs: Går hjem barfodet
Her giver turist sine sko til hjemløs: Går hjem barfodet

Politimanden bad den hjemløse mand om at sætte sig ned i venteområdet, mens han ventede på de sociale myndigheder, der skulle komme og udfylde en rapport.

I mellemtiden gik betjenten ind i butikken ved siden af, og købte den hjemløse mand et tæppe, en sovepose og et nyt par vandrestøvler, med tilhørende nye sokker, så manden ikke behøvede at gå barfodet længere - heldigvis i den rigtige størrelse.

Hjemløs bad mand om penge uden held: Han fik noget meget bedre
Hjemløs bad mand om penge uden held: Han fik noget meget bedre

Brent Gaither fortalte ikke nogen om skoene, men blev taget på "fersk" gerning, da chefen opdagede betjentens næstekærlige handling på politistationens overvågningskameraer. Det blev til et Facebook-opslag, der siden er gået viralt.

LÆS OGSÅ: Hjemløs stjal mad for 30 kroner: Dom vender op og ned på alt

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx