Af Peter Astrup - 12/07-17 14:27

Blogger tog flyet sydpå: Efterfølgende skrev han en rasende besked til de andre passagerer Blogger tog flyet sydpå: Efterfølgende skrev han en rasende besked til de andre passagerer

Hvis den norske blogger Fred Magne Skillebæk nogensinde skal til Malaga igen, så tænker han sig sikkert om to gange. I hvert fald er han faret i det digitale blækhus efter at have fløjet fra Oslo til Malaga, hvor han skulle på ferie.

storybild

Det er muligt, at drengen her sidder pænt stille på sin plads. Men så var det ikke ham, der var med flyet da norske Fred Magne Skillebæk tog flyet til Malaga.

Årsagen er, at hans flytur derned blev en alvorlig prøvelse på grund af norske turisters børn. De opførte sig - ifølge Fred Magne Skillebæk - ganske frygteligt.

»En flight fra Oslo til Malaga er ikke en forlystelsespark, hvor midtergangen er et sted, som børnene kan dyste om at løbe hurtigst og I (forældre) kan tage billeder af de stolte deltagere - specielt vinderne - og klappe og le,« begynder Fred Magne Skillebæk sin kommentar på norske dinside.no.

Han får hurtigt skrevet sig varm.

»Knapperne i taget er ikke en Playstation og personalet er ikke barnepiger,« skriver han.

Fred Magne Skillebæk havde i øvrigt sørget for at tjekke ind dagen i forvejen, hvilket gav ham bedre muligheder for at vælge en plads på sit fly. Han valgte en plads ved gangen, men også det fik ferierende landsmænd og deres afkom forpurret.

Fred Magne Skillebæk måtte nemlig afstå sin plads, da en mor og hendes fireårige datter skulle sidde ved siden af hinanden. I stedet kom kabalen til at gå op på den måde, at Fred Magne Skillebæk måtte sidde på midtersædet. En plads som de fleste - også Fred Magne Skillebæk - yderst nødigt indtager.

Men en sjælden gang i mellem formåede de rejsende ynglinge at være stille. Så kunne Fred Magne Skillebæk måske nyde et »strejf af stilhed,« som han beskriver det.

Nej!

Så rejste pylrede bedsteforældre sig op, vimsede flere rækker ned i flyet for at se til børnene, som på forunderlig vis ikke stod på sædet og råbte deres voksne familiemedlemmer an henover hovedet på andre passagerer.

Den norske blogger når også at brokke sig over den klassiske problemstilling med flysæde, der pludselig vælter tilbage så ens rødvin og kaffe skvulper ud over det hele.

Mareridtet er i øvrigt ikke slut for Fred Magne Skillebæk. Han skal nemlig flyve seks gange mere i denne uge.

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Familie ryddede op på loftet: Fandt...
bt.dk
Vildt vejr i vente: Her kan vi få 29...
bt.dk
Ny Superliga-sensation: Hattrick-helt...
bt.dk
Retoriker: 'Den her tale får...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx