Af - 27/11-15 11:43

HOT: Derfor er sex så meget bedre, når du er på hotelHOT: Derfor er sex så meget bedre, når du er på hotel

Ny undersøgelse viser at sex rent faktisk bliver bedre, når legen på lagenerne foregår på et hotel.

Spies lavede denne morsomme reklame, men der er nok 'noget om snakken' ifølge den nye undersøgelse. Se video i større format i vores videosektion Videoportal

Vi er sandsynligvis mere løsslupne og liderlige, når vi er uden for vores vante rammer. Det peger en ny undersøgelse fra app'en HotelTonight på.

De har spurgt 2.200 personer fra elleve lande om spørgsmål vedrørende deres sexliv, når de bor på hotel. Alle deltagere har ifølge HotelTonight haft sex på et hotelværelse inden for de seneste tre år.

Kan man
Kan man "sidde fast" under analsex? Nu er svaret her

Der er stor forskel på, hvor meget sex forbedres på hotel alt efter, hvilket land man kommer fra. Mexicanernes sexliv er ifølge undersøgelsen det, der forbedres mest, når de checker ind på et hotel, mens tyskernes sexliv forbedres mindst.

Se hele undersøgelsens resultat nederst i artiklen

Hele 57 procent af mexiancerne svarede nemlig, at de mener, at de som sexpartner præsterer bedre under et hotelophold - mens kun 14 procent af tyskerne, syntes det.

Jakob vil ikke gå med vielsesring, når han skal giftes - er det i orden?
Jakob vil ikke gå med vielsesring, når han skal giftes - er det i orden?

Vores naboer syd for grænsen bliver altså ikke synderligt mere opstemte af et hotelophold. Danskerne indgår desværre ikke i undersøgelsen.

Men sexolog Jakob Olrik forklarer, at det i den grad også gælder for danskerne, at sexlivet bliver bedre, når vi rykker på hotel.

- Sex er for danskerne også langt bedre på hotel. Især for kvindernes vedkommende. Danske kvinder boller i udpræget grad bedre på hotelværelser, siger han til metroxpress.

Ifølge sexologen er det fordi, at de danske kvinde bedre kan være i nuet, når de er væk fra de huslige pligter.

- Danske kvinder er meget 'ordentlige' og kan bedst lide at være i kontrol. Derfor kan de først koncentrere sig om sex, når alle huslige pligter er væk. På hotel er der service og tjenere, og der kan man for alvor hengive sig, lyder det fra Jakob Olrik.

Den teori bakker undersøgelsen op om. Her svarer respondenterne for eksempel, at sex bliver bedre på hotel, fordi der ikke er noget til at distrahere, og at man bedre kan slappe af på hotel.

Frække danskere: Så mange har knaldet på arbejdet
Frække danskere: Så mange har knaldet på arbejdet

Vi bliver også langt mere løsslupne i hotelomgivelserne. Ifølge undersøgelsen mener i gennemsnit hele 53 procent, at de er mere 'eventyrlystne' på hotellagnerne.

- Der er ingen naboer, der kan høre dig og du kan ikke blive flov på samme måde, fordi du er blandt nye omgivelser, som du ikke skal tage stilling til. Når man er på ferie, er der også bare en helt anden forventning til sexlivet. Ligegyldigt om du er i parforhold eller single, lyder det fra sexologen.

Resultater fra undersøgelsen.

LÆS OGSÅ: Mænd onanerer på arbejdspladsen - dum ide siger ekspert

LÆS OGSÅ: WTF: Folk tænder på denne alien-dildo - der lægger æg

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Kamp på liv og død: 150 hvaler...
bt.dk
Medina har fået sin dom for...
bt.dk
Netbutik i hård modvind: Kunder på...
bt.dk
Ekspert: Det kan kokain-anklagen...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx