Af - 01/04-15 13:18; Opdateret: 01/04-15 13:57

Av! Er det her verdens værste fysiklærer?Av! Er det her verdens værste fysiklærer?

Sikkerhed var tilsyneladende ikke i højsædet. (ADVARSEL STÆRKE BILLEDER)

Man er igennem sin skolegang blevet fortalt igen og igen, at man ikke må lege i fysik- og kemi-timerne, da man kan komme til skade.

Men måske skulle fysiklæreren i klippet øverst i artiklen selv have en lektion i, hvordan man undgår, hvordan andre kommer galt af sted. For 'safety first' er åbenbart ikke et ord, han går særlig højt op i.

TV: Usynlig maling skal redde cyklisters liv
TV: Usynlig maling skal redde cyklisters liv

Under en demonstration af et forsøg, hvor fysiklæreren selv ligger på gulvet med en betonblok på maven, går det nemlig grueligt galt, skriver Metro.

Det gør det, fordi den lærer, som skal svinge øksen ned mod fysiklæren, vælger at slå med bagsiden af en økse mod betonblokken. Uheldigvis snitter han kun blokken og fortsætter direkte ned i skridtet på fysiklæreren.

TV: Genialt! Far luller baby i søvn med 'lastbil'
TV: Genialt! Far luller baby i søvn med 'lastbil'

Hvordan den uheldige fysiklærer har det efter episoden melder historien endnu intet om. Det eneste, som reddit-brugeren aderspatron skriver til opslaget, er:

- Dette var min fysiklærer i high school, og han laver denne demonstration hvert år. Min ven, som stadig er i high school, sendte mig denne video.

Du kan se videoen øverst i artiklen.

LÆS OGSÅ: TV: Kvinde bruger hospitalsgang som toilet

LÆS OGSÅ: TV: Sjovt - se Beckham i ny undertøjsvideo

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx