Af - 15/11-15 09:33

Ung kvinde skriver hårrejsende farvel til terror-dræbt kæresteUng kvinde skriver hårrejsende farvel til terror-dræbt kæreste

Polina Buckley mistede natten til fredag sin kæreste, sin sjæleven, sin et og alt, da jihadister skød vildt om sig på det parisiske spillested Bataclan. 89 mennesker døde.

Bildstrecke im Grossformat »
Folk sørger foran caféen Carillon restauranten Petit Cambodge i Paris. Folk sørger foran caféen Carillon restauranten Petit Cambodge i Paris. Folk lægger blomster foran koncertsalen, hvor mere end 120 personer blev dræbt fredag nat. Personer bliver evakueret uden for koncertsalen Bataclan Personer bliver evakueret uden for koncertsalen Bataclan Personer bliver evakueret uden for koncertsalen Bataclan Dræbte, gidsler og eksplosioner flere steder i Paris. Dansker fanget på stadion i Paris: Folk flygter IND på stadionet igen. Dræbte, gidsler og eksplosioner flere steder i Paris. Dansker fanget på stadion i Paris: Folk flygter IND på stadionet igen. Dræbte, gidsler og eksplosioner flere steder i Paris. Dansker fanget på stadion i Paris: Folk flygter IND på stadionet igen. Dræbte, gidsler og eksplosioner flere steder i Paris. Der meldes om mindst 120 døde. Dræbte, gidsler og eksplosioner flere steder i Paris. Dansker fanget på stadion i Paris: Folk flygter IND på stadionet igen. Dræbte, gidsler og eksplosioner flere steder i Paris. Dansker fanget på stadion i Paris: Folk flygter IND på stadionet igen. Dræbte, gidsler og eksplosioner flere steder i Paris. Dansker fanget på stadion i Paris: Folk flygter IND på stadionet igen. Dræbte, gidsler og eksplosioner flere steder i Paris. Dansker fanget på stadion i Paris: Folk flygter IND på stadionet igen. Dræbte, gidsler og eksplosioner flere steder i Paris. Dansker fanget på stadion i Paris: Folk flygter IND på stadionet igen. Dræbte, gidsler og eksplosioner flere steder i Paris. Dansker fanget på stadion i Paris: Folk flygter IND på stadionet igen. Dræbte, gidsler og eksplosioner flere steder i Paris. Dansker fanget på stadion i Paris: Folk flygter IND på stadionet igen. Dræbte, gidsler og eksplosioner flere steder i Paris. Dansker fanget på stadion i Paris: Folk flygter IND på stadionet igen. Ofre for angrebet ligger på fortovet Ofre for angrebet ligger på fortovet Ofre for angrebet ligger på fortovet Ofre for angrebet ligger på fortovet Ofre for angrebet ligger på fortovet

- I dag er det tre år siden, jeg mødte dig på hjørnet af East 15th og Irving Pl. Jeg forelskede mig i dig fra det øjeblik, jeg så dig.

Linjerne stammer fra den unge kvinde Polina Buckley, som på Facebook har forfattet et afskedsbrev til kæresten, Nick Alexander – én af de 89 personer, der fredag aften mistede livet på koncertstedet Bataclan i det østlige Paris.

Katja bor fem meter fra café med 14 døde: - Min kæreste var der, da de skød
Katja bor fem meter fra café med 14 døde: - Min kæreste var der, da de skød

I afskedsbrevet fortsætter Polina om, hvor smertefuldt det er at skulle sige farvel, og hvor meget hun kommer til at savne Nick, der betød alt for hende:

- Det var det mest kærlige, passionerede og eventyrlystne forhold, jeg nogensinde har oplevet. Du var alt for mig. Min elsker, min bedste ven, min sjæleven. Jeg er fuldstændig ødelagt og hjerteknust lige nu, og jeg kommer til at savne dig forfærdeligt meget. Sov godt, min søde prins. Jeg vil altid elske dig.

Polina Buckley og Nick Alexander.

36-årige Nick Alexander arbejdede som roadie, hvor han solgte merchandise for rockbandet Eagles of Death Metal, der gav koncert fredag aften på Bataclan. Ifølge hjemmesiden theladbible.com stod Nick blandt publikum sammen med sin veninde Helen, da tre gerningsmænd trang ind på koncertstedet og åbnede ild. Ifølge hjemmesiden forsøgte Helen at give Nick mund-til-mund, men hans skader var for alvorlige, og han stod ikke til at redde.

TV: Smukt - Pianist spiller fredshymne efter terrorangreb
TV: Smukt - Pianist spiller fredshymne efter terrorangreb

Flere anholdte i Belgien efter Paris-angreb
Flere anholdte i Belgien efter Paris-angreb

Eagles of Death Metal har som følge af tragedien i Paris og efter tabet af et crew-medlem valgt at aflyse resten af deres planlagte tour i Europa - heriblandt en koncert i Danmark i Amager Bio den 24. november. Det oplyser de til AFP.

I alt blev seks angreb udført af flere gerningsmænd rundt omkring i Paris fredag afteb. Mindst 129 mennesker mistede livet. 352 mennesker er meldt såret, heraf 99 alvorligt.

Den militante gruppe Islamisk Stat har lørdag taget skylden for de blodige begivenheder.

Band smed sig på gulvet, da terrorister skød løs: Aflyser show
Band smed sig på gulvet, da terrorister skød løs: Aflyser show

Folk efterlyser deres elskede med billeder på Twitter
Folk efterlyser deres elskede med billeder på Twitter

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Gus Hansen stævnede Rasmus Nøhr for...
bt.dk
Joachim B. Olsen stiller...
bt.dk
Lynfyret i Superliga-klub - nu har...
bt.dk
Red Arrows-fly meldes styrtet til...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx