Af - 05/03-16 21:39

Ung kvinde viser vejen: Sådan laver du det PERFEKTE dick picUng kvinde viser vejen: Sådan laver du det PERFEKTE dick pic

Hvordan sender man det perfekte "dick pic"? En ung kvinde har taget sagen i egen hånd og lavet en humoristisk guide til de perfekte dick pics på Snapchat.

Bildstrecke im Grossformat »

Se Reeces sjove snaps i galleriet herover.

Mange kvinder foretrækker nok at blive sendt blomster frem for "dick pics" - altså billeder, som mænd sender af deres penis på for eksempel sms og Snapchat.

Men den unge kvinde Reece mener tilsyneladende, at "dick pics" er en misforstået disciplin, og at mændene blot skal hjælpes lidt på vej for at tage det perfekte dick pic.

Derfor synes mænd det er sexet at sende 'dickpics'
Derfor synes mænd det er sexet at sende 'dickpics'

Hun har derfor lavet en humoristisk guide på Snapchat, hvor hun med sin pegefinger illustrerer forskellige typer af dick pics, som efterfølgende er blevet lagt op på sitet 9gag.

Om billederne er inspireret af dick pics, som Reece rent faktisk har modtaget melder historien dog ikke noget om.

Klik dig gennem galleriet ovenfor og se hendes guide til det perfekte penisfoto - vi gætter dog på, at guiden - ikke nødvendigvis - skal ses som en opfordring til at sende Reece billeder af din penis, hvis du altså har sådan én.

Så mange kvinder synes, at mænd retter ved deres penis for tit
Så mange kvinder synes, at mænd retter ved deres penis for tit

Én kvinde der dog uden tvivl er begejstret for penisbilleder er den iransk-canadiske fotograf Soraya Doolbaz. Metroxpress har tidligere skrevet om, hvordan hun har taget dick pics til det næste niveau, idet hun har gjort penisbilleder til en kunstform - og levevej.


Det er dog ikke alle kvinder, der er lige begejstrede for penisbilleder, som det også fremgår af videoen herunder, hvor en række kvinder bliver præsenteret for fotos af de mandlige kønsdele.

Hvad mener du? Er den udskældte foto-niche hot eller not? Giv din mening til kende i afstemningen herunder.

LÆS OGSÅ: Greg vågnede op med kæmpe-penis på låret

LÆS OGSÅ: Kvinderne har talt: Her er den perfekte penisstørrelse

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Her er Medinas første ord efter...
bt.dk
11-årige Mikelle forsvandt, da hun...
bt.dk
Amerikansk rigmand og entreprenør...
bt.dk
'Jeg er nervøs': Linses B&B åbner i...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx