Af - 12/08-15 17:45

Svagtseende mor ydmyget af McDonald's-personale foran sin datterSvagtseende mor ydmyget af McDonald's-personale foran sin datter

Grædende mor og hendes 5-årig datter smidt ud af McDonald's på grund af deres førerhund. - Fem ansatte bad mig højlydt om at gå, siger Tina Marie Asikainen.

storybild

Det skulle have været en hyggelig frokost for en ung mor og hendes lille datter, men endte i gråd og offentlig ydmygelse.

Norske Tina Marie Asikainen fra Frederikstad tog sin 5-årige datter og deres førerhund Rex med på McDonald's, men efter de havde betalt for maden, blev den lille familie pludselig overfuset af personalet.

Ad! Pige bestilte fritter på McDonald's og fik sig en sprællevende overraskelse
Ad! Pige bestilte fritter på McDonald's og fik sig en sprællevende overraskelse

De blev bedt om at gå på grund af førerhunden, som Tina Marie er afhængig af, fordi hun er svagtseende.

- Der var vel 20 kunder, der stod og så på, mens fem ansatte højlydt bad mig om at gå. Jeg begyndte at græde, og det gør jeg ellers ikke særlig tit, siger den forulempede kvinde til nrk.no.

Mash Donalds, Pizza Hat og ZFC: Hvilket land er vi i?
Mash Donalds, Pizza Hat og ZFC: Hvilket land er vi i?

Hun fortæller til avisen, at førerhunden havde et tydeligt skilt på, og at hun fremviste en tilladelse til at have hunden med på steder, hvor dyr normalt ikke har adgang.
Men det nyttede ikke noget.

Tina Marie Asikainen valgte på stedet at ringe til politiet, for at anmelde episoden. Det er nemlig ikke tilladt at afvise svagtseende på grund af deres førerhund. Politiet bekræfter hændelsen, skriver nrk.no.

Nu kan du betale med MobilePay på McDonald's
Nu kan du betale med MobilePay på McDonald's

McDonald's i Norge beklager hændelsen, og understreger, at personalets opførsel ikke er i orden.

- Hvis det stemmer, må vi bare beklage, for sådan skal det absolut ikke være. At svagtsynede må have førerhunde med, er selvfølgelig en regel, vi følger, siger Kathrine Moe, fra McDonald's presseafdeling.

LÆS OGSÅ: McDonald's gemmer på hemmelige menuer: Sådan får du en 'McGangbang'

LÆS OGSÅ: Fattig dreng lavede lektier i lysskær fra McDonalds: Nu får han fantastisk nyhed

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx