Af - 06/03-15 09:49; Opdateret: 06/03-15 10:02

Efter blowjob-skandale: Populær ferieby indfører strengt alkoholforbudEfter blowjob-skandale: Populær ferieby indfører strengt alkoholforbud

Ferieby på Mallorca indfører omfattende alkohol-restriktioner, der skal dæmme op for turisters drukskandaler og ulykker.

storybild

Det vakte opsigt og forargelse, da en Youtube-video sidste sommer gik viral af en stangstiv, ung kvindelig turist fra Nordirland, der gav blowjobs til 24 mænd på en natklub i Magaluf. (Billede: Youtube)

Snart er det slut med vilde pubcrawls og druk på gaden i de sene aftentimer i den populære ferieby Magaluf på Mallorca.

Det har det lokale byråd i Magaluf netop besluttet, skriver den britiske onlineavis Metro.

Mallorca ramt af blowjob-skandale
Mallorca ramt af blowjob-skandale

Blowjob-skandalen
Forbuddet, der træder i kraft den første maj, er blevet indført for at dæmme op for turisters vanvids-druk. Blandt andet blev en stangstiv, ung kvindelig turist fra Nordirland sidste sommer filmet, mens hun gav blowjobs til 24 mænd på en natklub i byen, skriver avisen.

Ny sexvideo fra ferieø: Par har sex mellem biler
Ny sexvideo fra ferieø: Par har sex mellem biler

Videoen, der gik viral og løb hele verden rundt, udløste massiv forargelse og kritik af den druk-kultur, som den unge kvinde og mændene tog del i. Som konsekvens fik natklubben, hvor episoden fandt sted, en bøde og blev lukket ned i tolv måneder.

20-årig dansker død på ferieø
20-årig dansker død på ferieø

Bøder og konfiskation
Forbuddet betyder, at politiet i Magaluf nu har beføjelse til at konfiskere alkohol fra turister på gaden mellem klokken 22 om aftenen til otte om morgenen.

Teenager død efter at have tisset på en lygtepæl
Teenager død efter at have tisset på en lygtepæl

Samtidig vil det være bandlyst for barer og diskoteker, at promovere druk og sex-spil. Det vil desuden kun være tilladt for byens restaurationer at arrangere én bar-crawl per dag for maksimum tyve personer i tidsrummet 2o til 24.

Spansk politi på bar bund i mystisk dansk dødsfald
Spansk politi på bar bund i mystisk dansk dødsfald

Butikker må heller ikke sælge alkohol mellem klokken 24 og otte om morgenen, og der vil blive udskrevet bøder til alle, der tager del i såkaldt ‘balconing’ - En udbredt trend, hvor turister hopper ud fra deres hotelbalkoner, hvilket har ført til adskillige dødsfald på flere spanske feriedestinationer de senere år.

Byrådet har udtalt, at målet med de omfattende restriktioner er, at indføre maksimal sikkerhed for byens turister og styrke byens image udadtil.

LÆS OGSÅ: Dansker fundet død i bunden af kløft i Colorado

LÆS OGSÅ: Sommerferie på Rhodos

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Stjerneadvokat om udvikling i Kim...
bt.dk
Kæmpe brøler: Billeder af Kim Walls...
bt.dk
Vidne i retten: Sådan opførte Peter...
bt.dk
Billede af kronprins Frederik vækker...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx