Af - 01/07-16 06:07

Reddede hundehvalp fra varm bil: Nu hyldes betjentene på nettetReddede hundehvalp fra varm bil: Nu hyldes betjentene på nettet

- Efterlad ikke hunden i bilen, ellers sender vi den til omsorgsfulde mennesker på et dyreinternat og sætter DIG i fængsel, lyder det fra politiet.

storybild

I sidste uge måtte det lokale politi i byen Pensacola i USA redde en hundehvalp, der var blevet efterladt i en kogende varm bil.

Betjentene smadrede sideruden i bilen, så den lille hvalp kunne få ludt og vand. Og vreden over at skulle gøre det har fået politiet til tasterne på Facebook.

Hund blev holdt i kæde for at føde hvalpe: Nu er Dory endelig fri
Hund blev holdt i kæde for at føde hvalpe: Nu er Dory endelig fri

Og her lægger de ikke fingre imellem overfor hundeejere, der ikke forstår, hvorfor man ikke skal efterlade sine hunde i biler, når det er varmt.

- Hvis du efterlader din hund i en varm bil, og den lider, så vil vi gøre hvadsomhelst for at befri ham. Eller hende. Det spiller ingen rolle, vi kan lide alle slags hunde. Vi kommer til at overdrage din hund til medarbejderne på Escambia County Animal Shelter og vi kommer til at køre dig til de omsorgsfulde folk i Escambia County Detention Facility (fængslet red.) I vil begge få opmærksomhed, mad og husly - omend af en forskellig karaktér. Så lad være med at gør det, skriver politiet i opdateringen, der er ledsaget af et billede af hundehvalpen og bilen, hvis siderude er smadret.

De løj pitbull død for at frelse den fra grusom ejer
De løj pitbull død for at frelse den fra grusom ejer

Indlægget er blevet delt over 11.000 gange, og i de mange kommentarer udtrykker folk stor taknemmelighed over, at politiet værdsætter dyrevelfærd over en bilejers rude.


Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx