Af - 26/08-16 12:39

Mænd og kvinder: Sådan skal du ikke kysse osMænd og kvinder: Sådan skal du ikke kysse os

En ny undersøgelse afslører, at mænd og kvinder langtfra er enige om, hvad der definerer en dårlig kysser, og hvordan de tackler det.

Bildstrecke im Grossformat »

Kilde: En ny, europæisk undersøgelse fra Match.dk.

En doven tunge, der bare ligger inde i munden og venter på, at du gør alt arbejdet.

Det er nok et kys, som de færreste ville bryde sig om. Men det er langt fra den eneste måde, hvorpå man kan kysse dårligt. Det vidner en undersøgelse om, som Match.dk står bag.

Her har man bedt kvinder og mænd i Europa om at definere et dårligt kys, og svarene vidner om, at mænd og kvinder langt fra er enige om, hvad de foretrækker - og helst ser sig frabedt, når de sætter læberne mod deres partner.

Virus spreder sig: Pas på, hvem du kysser
Virus spreder sig: Pas på, hvem du kysser

Størstedelen af kvinder (77 procent) synes, at et for vådt kys er dårligt, mens det samme kun gælder 45 procent af mændene. Derimod er flere mænd end kvinder utilfredse med et kort kys.

- Manden mærker sig selv gennem kvinden, og derfor er han i højere grad utilfreds med, hvis kyssene bliver for korte. Kvinder derimod, bliver lige så glade af, at manden lytter til hende, krammer hende og ser hende i øjnene, forklarer sexolog og stifter af Sexologiskolen, Yazmin Fox til metroxpress.

Pædagoger får forbud mod at kysse børnene
Pædagoger får forbud mod at kysse børnene

Mænd og kvinder er ikke kun uenige om definitionen af et dårligt kys. De har også forskellige måder at forholde sig til en partner, der kysser dårligt:

Dobbelt så mange mænd som kvinder vælger nemlig ikke at gøre noget ved, at partneren kysser dårligt. De vælger at leve med det.

Gud hvor kedeligt. Det kommer bag på mig, at man gider det. Hvad fanden sker der for det?
Sådan lyder den umiddelbare reaktion fra sexolog Paprika Noel.

Det siger dit stjernetegn om dine kysse-skills
Det siger dit stjernetegn om dine kysse-skills

Hun tror, at mændene er mere tilbøjelig til at leve med en dårlige kysser, fordi hankønnet ikke tillader sig selv at være sanselige.

- De mænd vælger måske at tillægge udseendet en større betydning, siger hun til metroxpress.

Mens mændene er mere villige til at ignorere, at deres partner kysser dårligt, så vil størstedelen af kvinderne tackle en dårlig kysser ved at lære partneren at kysse bedre. Det samme gælder kun 43 procent af mændene.

- Kvinder er generelt mere tålmodige i forhold til de intime ting i parforholdet. De styrter for eksempel ikke målbevist hen imod en orgasme, hvor mændene er mere resultatorienteret, forklarer sexolog Yazmin Fox tendensen med.

Folk poster billeder af kyssende mænd som modreaktion på massakre
Folk poster billeder af kyssende mænd som modreaktion på massakre

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Denne sportsgren beskytter kroppen...
bt.dk
Genialt hotel-trick får folk til at...
bt.dk
Mere dårligt nyt til Hareide!...
bt.dk
Nibali snød sprinterne - dansker med...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx