Af - 23/03-16 13:56; Opdateret: 23/03-16 14:12

Toptrænet løber viser modige billeder af sin mave efter to børnToptrænet løber viser modige billeder af sin mave efter to børn

Den professionelle løber Stephanie Rothstein Bruce vil gerne vise verden, at graviditet også påvirker kroppen, når du er toptrænet. Derfor deler hun ærlige billeder af sin krop

Bildstrecke im Grossformat »

Når du følger de sociale medier, er det svært at undgå billeder, hvor perfekt trænede kvinder, viser deres smukke og tonede maver frem kort tid efter, de har født.

Af samme grund kan det nemt virke som om, at kvinder, der træner meget, går gennem deres graviditeter uden problemer som strækmærker og løs hud.

Men det er ikke altid tilfældet. Sådan lyder budskabet fra den professionelle løber og mor til to, Stephanie Rothstein Bruce, der er bosat i Arizona i USA.

Efter kejsersnit: Danske Barbara viser hudløst ærlige billeder
Efter kejsersnit: Danske Barbara viser hudløst ærlige billeder

Hun deler modigt ærlige billeder af sin krop, som den ser ud efter to fødsler, skriver Daily Mail.


- Når jeg ser ned af mig selv, ser jeg strækmærker, der er kommet for at blive, mavemuskler, der fortsat trænger til at blive styrket, stærke ben og fødder, der er klar til at flyve, skriver 32-årige SStephanie Rothstein Bruce i et af sine inspirerende og modige indlæg.

Fitnessblogger afslører sandheden om før- og efterbilleder
Fitnessblogger afslører sandheden om før- og efterbilleder

Hun bruger sin Instagram-konto til at fortælle om de forandringer, kroppen gennemgår under en graviditet og en fødsel. Og hun viser dem, selv om de ikke altid er idealet.

- Jeg deler det her så mødre og gravide ved, at de stadig kan være atleter, have store mål med deres træning, være mødre, have fejl uden at være flov over dem og have selvtillid, siger Stephanie Rothstein Bruce til SELF.com.


Plus-model viser stolt sine strækmærker og 'store' numse frem på Instagram
Plus-model viser stolt sine strækmærker og 'store' numse frem på Instagram

Stephanie Rothstein Bruce har mere end 22.000 følgere på Instagram, og hun har også fået sin egen hjemmeside. Hun håber på at kvalificere sig for OL, hvor hun gerne vil løbe distancen 10.000 meter for USA.


Andre læser lige nu

Andre historier

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Wozniacki ude efter tre timer langt...
bt.dk
Gravid tv-dommer måtte trække sig fra...
bt.dk
Mand erkender at have leveret stoffer...
bt.dk
Overvældende interesse for at se...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx