Af - 29/08-15 19:40; Opdateret: 03/12-16 13:19

LISTE: Hov! Har du bemærket disse 7 Disney-plothuller?LISTE: Hov! Har du bemærket disse 7 Disney-plothuller?

Askepot, Toy Story og Den Lille Havfrue: Flere kendte Disney-klassikere har utroligt usammenhængende handlingsforløb.

Bildstrecke im Grossformat »

Se listen af plothuller nedenfor.

Når Askepot taber sin sko, Buzz Lightyear stivner og Den Lille Havfrue underskriver sin kontrakt med Ursula, er der noget, mange slet ikke bemærker:

Historierne hænger slet, slet ikke sammen.

Det har en blogger fra Bustle.com fundet ud af.

TV: Wauw - Han laver den vildeste pandekage-kunst
TV: Wauw - Han laver den vildeste pandekage-kunst

GALLERI: Hvis Disney helte og heltinderne var virkelige mennesker
GALLERI: Hvis Disney helte og heltinderne var virkelige mennesker

Har du bemærket disse syv plothuller?

Askepots sko

Ved midnatstid forsvinder - eller tilbageforvandles - alle Askepots nye, smukke klæder: Kjole, hårbånd og sko. Sko i ental. For mens den ene glasstillet forsvinder, finder Prins Charming den anden. Den beholder han, så han til sidst kan finde sin Askepot, hvilket lykkes. Det var vel nok heldigt, hva'?

Kan Den Lille Havfrue kun skriver under vand?

Det, at Ariel kan skrive, er ikke et plothul i sig selv. Men kan hun kun skrive under havets overflade? Under alle omstændigheder kan havfruen skrive sit navn, for det skriver hun på den kontrakt, hun laver med Ursula, for at få ben i bytte for hendes stemme. Men hvorfor skriver Ariel så ikke sit navn på et stykke papir til Eric, da de mødes? Eller skrive og fortælle, at hun skal have et kærlighedskys for at ophæve forbandelsen?

Ariel spiser... hvad?

Vi bliver ved historien om Den Lille Havfrue. Er vi enige om, at Ariels bedste ven hedder Sebastian og er en krabbe? Hvorfor i alverden rynker havfruen så ikke på næsen, da hun får serveret en dampende varm, kogt krabbe til middag med Prins Eric? Barbariske kvinde!

Buzz Lighter stivner

Husker du Toy Story? Så husker du også Buzz Lightyear, der ikke vil tro, at han blot er et simpelt stykke legetøj. Men. Hvis han er så overbevist om, at han er en vaskeægte, levende astronaut, hvorfor forstener han så, hver gang der kommer mennesker?

Er Udyrets portrætmaler synsk?

Da skønheden Belle møder Udyret, er det kort før bæstet fylder 21. Det vil sige, at han var 11 år, da han blev forhekset. Det i sig selv er lidt underligt, for hvor var eller er forældrene?

Det spøjse ligger dog ikke i hans alder, men i det gamle, itrurevne portrætmaleri, som Belle finder på slottet, af Udyret som menneske. Manden(!) på billedet er så sandelig ikke kun 11 år gammel. Tsk!

Mulan er en kvinde. Altid!

Da Mulan tager sin fars plads i hæren, bruger hun gagebind om barmen, for ikke at afsløre sin identitet som kvinde. Men bryster er nu engang ikke det eneste, der virker kønsafslørende. Har hun ikke menstruation? Og hvor bliver hendes skæg af? Og hvad med toiletbesøg? Har de andre mænd ikke opdaget, at hun sidder ned og tisser med sin... Vi stopper her.

Simba og Nala er... Nej, vel?

Siden der kun er to løvehanner i flokken hos familien fra Løvernes Konge, og den éne er en gammel, udstødt onkel, vil det sige, at kun Mufasa kan være far til alle løveungerne, hvilket gør Simba og Nala til - suk - halvsøskende. Simba og Nala, der senere bliver et par, der får børn sammen. Ew!

Galleri: Fik du øje på de skjulte lumre Disney-scener?
Galleri: Fik du øje på de skjulte lumre Disney-scener?

TV: Nyt fra disse børnefavoritter efter 12 års pause
TV: Nyt fra disse børnefavoritter efter 12 års pause

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Durmisi i svær situation: Det er ikke...
bt.dk
Morten måtte droppe studiet for at...
bt.dk
Kemiker afviser Ruslands forklaring:...
bt.dk
Det skal stoppes: Røngtenstråler,...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx