Af - 20/12-15 22:41

TOP 5: Her vil kvinder helst berøres under sexTOP 5: Her vil kvinder helst berøres under sex

Har du svært ved at finde ud af, hvor du skal placere hænderne under sex med en kvinde? Så skal du læse med nu!

Bildstrecke im Grossformat »

På hendes fødder, hendes ører - eller - hendes bryster?

Ja, hvor dælen skal man lige placere hænderne, når man har sex med en kvinde? Det har kondomfirmaet SKYN Condoms undersøgt blandt 2.302 unge damer i alderen 18 til 34, skriver Unilad.

Maven


Maven kom på en femteplads over steder, kvinder godt kan lide at blive rør under sex. Og med berøring menes der hverken knytnæveslag eller kildetur.

Ryggen


Af 2.302 unge damer, svarede 6 procent (mod 4 procent til maven), at ryggen er det bedste sted, at blive rørt under samleje.

Numsen


Hvad enten man er til strøg, grams eller spank: Måsen er ikke et helt dumt sted, at røre en kvinde under sex. 15 procent af de adspurgte frøkener var fan af at blive rørt på numsen.

Halsen og nakken


28 procent af kvinderne svarede, at de tænder på at blive rørt på halsen og nakken. Du kan på ingen tid gå fra kæk til klam, hvis ikke din partner kan lide, at blive rørt netop der. Er du generelt i tvivl om, hvad der er 'go' og 'no go' kan du læse vores artikel om '17 ting du ikke skal gøre i sengen'.

Brysterne


Kan du huske vores artikel med '11 ting du ikke skal gøre ved en kvindes bryster'? Så længe du har de huskeregler in mente, kan du roligt gå i gang med gramseriet. Hele 34 procent af de adspurgte kvinder var nemlig vilde med at blive rør netop dér.

Bonus!


2.815 mænd blev stillet de samme spørgsmål og et udpluk af tallene lyder som følger. 19 procent af mændene kunne lide at blive rørt på halsen, og en tilsvarende procentdel kunne lide, at blive rørt på måsen. 12 procent var til nipple-action, mens 11 procent gerne ville røres på maven og otte procent på benene.

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx