Af Mathias Tuxen - 26/07-17 17:15

'Tanken om at den her kvinde har stået ude foran min dør er skræmmende''Tanken om at den her kvinde har stået ude foran min dør er skræmmende'

Mystisk kvinde terroriserer indbyggerne i lille by.

storybild

Brevsprækken i døren er for de fleste danskere et nostalgisk levn fra fortiden, men for andre er den forbundet med frygt. I byen Kirkby, som ligger nord for Liverpool i England, går en ukendt kvinde rundt om natten og skriger ind af brevsprækken hos byens borgere.

Det skriver det engelske Liverpool Echo.

»Den her gade er normal rolig, og vi har rigtig gode naboer, som holder sammen, men jeg føler mig ikke sikker mere. At det her sker er virkelig chokerende, for man forventer det ikke. Jeg frygter for min lille drengs sikkerhed,« forklarer Bec Edmunds, mor til én, til det engelske medie.

De beboere, som har haft besøg af den mystiske kvinde om natten, fortæller, at hun har råbt ‘jeg har ingen steder at gå hen’, ‘hjælp mig’ og ‘jeg har ingen penge’ ind af brevsprækken. En husejer fastholder, at kvinden skreg ind af brevsprækken i mere end én time. De lokale mistænker kvinden for at være en del af et bizart forsøg på hjemmerøverier. De frygter, at hvis de åbner døren, så vil hun eller en anden overfalde dem.

»Det er frygteligt. Tanken om at den her kvinde har stået ude foran min dør er skræmmende. Jeg ved, at hun også har gået igennem min havelåge - og det endnu værre. Jeg frygter, at hun kommer tilbage,« forklarer Bec Edmund.

Det lokale politi er bekendt med den bizarre hændelse og har talt med det engelske medie om sagen.

»Vi har modtaget et opkald fra en kvinde, som fortalte, at hendes mor, der bor i Kirkby, blev forstyrret midt om natten af en kvinde, som råbte og bankede på hendes dør i over én time.«

Siden historierne om den mystiske kvinde har spredt sig på internettet har flere brugere på Facebook delt deres personlige skrækhistorier.

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

44 ruter ramt efter busselskabs konkurs
bt.dk
Christiania lukker Pusher Street: 'Vi...
bt.dk
Nu rammer den nye Stars-film...
bt.dk
Skuespiller delte billede efter...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx