Af - 02/04-15 19:29

Universitetet afviste hendes ansøgning - se hendes geniale svarUniversitetet afviste hendes ansøgning - se hendes geniale svar

En amerikansk teenager ville ikke finde sig i at blive afvist af et universitet. Derfor sendte hun et genialt svar.

storybild

Siobhan O'Dell gav Duke University svar som fortjent, da de afviste hendes ansøgning. (Billede: Facebook)

Du skal ikke tage et nej for et nej.

Det motto lever 17-årige Siobhan O’Dell fra North Carolina i USA tilsyneladende efter. Hun fik nok af at blive afvist af alle de universiteter, hun søgte ind på, og derfor besluttede hun at gå til ‘modangreb’.

Så da der kom brev fra Duke University om, at de havde afvist hendes ansøgning, lod hun simpelthen bare universitetets administation vide, at deres afvisning ikke var godkendt.

Jakes modige Tinder-strategi gav pote
Jakes modige Tinder-strategi gav pote

- Kære Duke University Optagelse, indleder den unge kvinde i en mail.

- Tak for jeres afvisningsbrev af den 26. marts 2015. Efter nøje overvejelse beklager jeg at kunne informere jer om, at jeg ikke er i stand til at acceptere jeres afvisning om at tilbyde mig optagelse til efteråret 2015.

Til slut skriver Siobhan O’Dell, at hun derfor ikke ser en anden mulighed end at starte på Duke University, som hun hele tiden havde håbet på:

- På trods af Dukes enestående succes med at afvise tidligere ansøgere, møder I simpelthen ikke mine krav. Derfor vil jeg være at finde på Duke Universitys nye hold i 2015. Jeg ser frem til at møde jer der.

Lærer finder på genial metode til at gøre kedelig opgave-retning sjovere
Lærer finder på genial metode til at gøre kedelig opgave-retning sjovere

Siobhan O’Dell delte sin afvisning af afvisningen på det sociale medie Tumblr, hvor det hurtigt gik viralt - blandt andet mellem de studerende på Duke University:

- Dit brev går nu rundt på de Duke-studerendes Facebook-væg. Jeg synes, administrationen burde trække deres beslutning tilbage og optage dig, lyder det i en kommentar på Tumblr.

Men det lader ikke til, at Duke-administrationen har humor. De svarede således tilbage på Siobhans afvisning et par dage senere - med en form for afvisning af hendes afvisning af deres afvisning:

- Jeg forstår, hvor skuffet du er, men vi er ikke i stand til at tilbyde dig en plads … I de seneste ti år har vi modtaget omkring 500 anmodninger om at genoverveje vores beslutning, og vi har skiftet mening fire gange. Hvis du vælger at appellere, skal du være velkommen, men jeg ønsker ikke at give dig urealistiske forhåbninger, lyder den tredobbelte afvisning.

Bananhylster tiltrækker sex-jokes: Se firmaets geniale svar her
Bananhylster tiltrækker sex-jokes: Se firmaets geniale svar her

Meeen... Det ser ikke helt sort ud for Siobhan O'Dell. Hun er nemlig i stedet blevet optaget på University of South Carolina:

Accepted to South Carolina!!

A photo posted by Reece O'Dell (@reece_odell) on


Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx