Af - 28/04-15 06:16

Undersøgelse: Stoffer og alkohol giver bedre sexUndersøgelse: Stoffer og alkohol giver bedre sex

Adam&Eve laver normalt "voksenlegetøj"... Men nu har de overraskende nyt.

Bildstrecke im Grossformat »
Jep, det tæller også. Og det er da lidt sjovere end at løbe storprustende rundt til offentligt skue i et fitnesscenter. Afhængigt af hvor fysisk det er, kan man rent faktisk også få en mere tonet muskulatur, fortæller Justin Lehmiller, forfatter til bogen 'The Psychology of Human Sexuality'. Et studie viser i øvrigt, at sex typisk afbrænder omkring 100 kalorier for mænd mod kun 69 for kvinder. Efter en orgasme udløser kroppen et hormon, der hedder prolactin, som får kroppen til at slappe mere af. Så det kan være en god idé med en hurtig omgang, inden man skal sove! Et stotsk studie fra 2005 viste, at folk der havde haft sex over en to ugers periode, havde lettere ved at tale offentligt end folk, der ikke havde haft sex. Deres blodtryk steg simpelthen mindre og fandt også hurtigere sit vanlige niveau igen efterfølgende. Og nej - umiddelbart ikke i romantisk forstand. Et britisk studie har nemlig vist, at menensker, der har sex mindst to gange om ugen over en 20 års periode, har mindre risiko for hjertesygdomme. Efter 10 år var forskellen endda hele 50 procent - men forskellen faldt dog lidt igen i de næste 10 år. Det er fordi, at sex hjælper med at styre hormoner som østrogen og testosteron, men også fordi at der ofte er en sammenhæng mellem, at folk der har meget sex også generelt er meget aktive. Først og fremmest viser nogle studier, at mænd der ofte får udløsning har en mindre risiko for prostatakræft. Det er dog ikke nogen stor forskel, og andre studier sår tvivl om dette. Et fransk studie viser til gengæld, at kvinder der har sex mindst en gang om måneden har mindre risiko for at få brystkræft. Ugentlig sex styrker immunforsvaret og beskytter mod de små forkølelser i følge et studie fra Wilkes University. Universitetet gav de studerende et spørgeskema om deres sexliv, og så sammenlignede de stoffet 'immunoglobulin A' mellem dem, der havde haft sex et par gange om ugen mod dem, der ikke havde det. Og dem der havde haft regelmæssig sex havde helt op til 30% højere niveauer af stoffet, der beskytter mod virus! Et tysk studie fra 2013 viste, at sex rent faktisk også kan hjælpe mod hovedpine og migræne. Af de mennesker der havde sex, mens de oplevede migræne, oplevede hele 60 procent af den helt eller delvist forsvandt. Så hvad venter du på?

Hvis du i øvrigt skulle mangle gode grunde til at hoppe i seng, så har du her syv videnskabelige grunde til det!

Man tænker umiddelbart ikke, at alkohol eller stoffer gør noget godt for ens evne til at dyrke sex...

Men noget tyder på det modsatte. "Voksenfirmaet" Adam&Eve har nemlig været ude at spørge folk om deres oplevelser med sex, mens de har været under påvirkning af stoffer eller alkohol. Og resultatet er overraskende. Af dem der drikker alkohol eller tager stoffer inden sex, oplever hele 79 procent, at det fører til bedre sex.

Musik til sex: Her er de 10 mest populære sange
Musik til sex: Her er de 10 mest populære sange

TV: Akavet spil: 'Giver du mor oralsex?'
TV: Akavet spil: 'Giver du mor oralsex?'

Det mest populære rusmiddel, udover alkohol, inden sex er i følge undersøgelsen marijuana. Derefter kommer kokain, ecstasy og heroin. Det skriver Metro.

Undersøgelsen viser dog også, at 52 procent af alle de adspurgte aldrig har haft sex under påvirkning.

SYV videnskabelige grunde til at du skal have mere SEX
SYV videnskabelige grunde til at du skal have mere SEX

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx