Af - 21/10-15 22:51

Amerikansk talkshow til Danmark: Næste gang parterer I vel julemandenAmerikansk talkshow til Danmark: Næste gang parterer I vel julemanden

Det amerikanske talkshow Last Week Tonight med vært John Oliver sætter Danmark i et noget andet lys, end vi er vant til.

storybild

(Billede: Polfoto)

Er du i tvivl om, hvad det er, der får udlandet til at gå amok over en død giraf eller en dissekering af en løvebaby, skal du måske se denne video.

Her tager talkshow-værten John Oliver, som blev kendt som John Stewart fra The Daily Shows sidekick, løvedrabet i Odense Zoo under kærlig behandling.

Derfor raser udlandet mod løvedrab: Amerikanerne er mere pusse-nussede
Derfor raser udlandet mod løvedrab: Amerikanerne er mere pusse-nussede

Og han lægger ikke skjul på, at han synes, de offentlige dissekeringer af nuttede zoo-unger foran børn er det rene galskab.

- Det svarer til at fortælle dem, at julemanden ikke findes - eller at han gør, og at dette er hans milt, siger John Oliver blandt andet i sit satiriske talkshow.

- Og utroligt nok er der stadig folk i Danmark, der synes, det her er en god idé, siger han og viser et klip af en fra de danskerne, som var til stede under dissekeringen i Odense.

TV: Hør den døde løve brøle for fuld kraft
TV: Hør den døde løve brøle for fuld kraft

Men han er ikke færdig.

John Oliver foreslår nemlig, at de danske zoologiske haver bare begynder at markedsføre sig som dyredræbere - og han giver tilmed et bud på en mulig reklamevideo:

- Sig goddag til vores elefant Birgitte - På torsdag kvæler vi hende. Og vink til vores søde røde panda, inden den bliver fodret til oddere, lyder det i reklamefilmen, som speakes af en kvinde med den karakteristiske danske dialekt.

LÆS OGSÅ: Død løve skåret i småstykker foran begejstrede børn

LÆS OGSÅ: Løvebaby: Russisk minister raser mod Odense Zoo

Andre læser lige nu

Andre historier

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Kvinde fyret fordi hun forsøgte at...
bt.dk
Tv-kokken Jamie Oliver i knæ: Derfor...
bt.dk
Dansk koncert endte dramatisk: Gæst...
bt.dk
Kæmpe nedtur for Jamie Oliver:...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx