Af Lars Dinesen - 10/10-17 22:31; Opdateret: 11/10-17 07:28

Mor til voldtaget datter slipper for straf: Dræbte gerningsmand og stak to andre nedMor til voldtaget datter slipper for straf: Dræbte gerningsmand og stak to andre ned

Nu bliver hun kaldt for 'løvemor' og hyldet som en helt.

storybild

En midaldrende sydafrikansk kvinde går fri efter at have indrømmet, at hun har angrebet tre påståede voldtægtsmænd ned. De tre mænd skal have voldtaget hendes 27-årige datter.

Det skriver Times Live.

På trods af at have et liv på samvittigheden, så bliver en 56-årig mor hyldet som helt og slipper for retslige konsekvenser efter at hun selv har taget loven i egen hånd og opsøgt tre mænd, som hun mistænkte for datterens voldtægt. En veninde til datteren havde ringet og fortalt, at den 27-årige var blevet gruppevoldtaget af mænd med kniv.

Da hun ringede til politiet blev telefonen ikke taget. Hun opsøgte selv de tre i et tomt hus i Zwartwater i nærheden af Komani, og det endte fatalt for en af mændene, mens de to andre slap med sår.

Den 56-årige kvinde blev anholdt og senere frigivet imod en mindre kaution. Men i retten tog det en drejning, som hun ikke havde regnet med. Anklageren Fikile Seti havde nemlig fået klar besked fra sin chef. Kvinden skulle gå fri.

I retssalen hujede tilskuerne begejstret og det forsatte også udenfor, hvor mange havde taget morens parti og samlet penge ind til hendes sag.

»Jeg følte mig som en gammel bavian uden venner, men i dag har I vist mig, at jeg har folket med mig, og at jeg ikke var alene. Tak for det,« sagde kvinden udenfor retten.

De to mænd, der ikke omkom i mødet med 'løvemoren,' er stadig i politiets varetægt og står overfor at ryge på anklagebænken for voldtægt.

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Hjemmeplejen glemte at give dement...
bt.dk
7 måneder efter skandalen: Nu har...
bt.dk
Rygterne nåede præsidentens øre: Nu...
bt.dk
Zobel i millionhandel: Sælger villaen...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx