18/11-15 08:30; Opdateret: 18/11-15 12:06

TV: To dræbte, syv anholdte og fem sårede i stor aktion i ParisTV: To dræbte, syv anholdte og fem sårede i stor aktion i Paris

Den ene af de dræbte var en kvinde, som sprængte sig selv i luften, siger politiet til AFP. Fire politifolk meldes såret.

To er blevet dræbt i forbindelse med en politiaktion i Paris tidligt onsdag morgen. Den ene af de dræbte var en kvinde, som sprængte sig selv i luften, siger politiet til AFP.

Aktionen, der udfolder sig i Paris-bydelen St. Denis, er et led i jagten på Abdelhamid Abaaoud, der menes at være manden, der planlagde de blodige angreb i den franske hovedstad fredag aften.

Danmark er uden undtagelsestilstand ved angreb
Danmark er uden undtagelsestilstand ved angreb

Han skulle have barrikaderet sig i en lejlighed sammen med mindst to andre, rapporterer flere medier i Paris.

Også den 26-årige Salah Abdeslam skulle befinde sig i lejligheden. Han formodes at være en af gerningsmændene bag angrebene i Paris, og en massiv jagt på ham har været i gang siden.

Yderligere en mand, der er eftersøgt af politiet i forbindelse med Paris-angrebene, skulle også være i den barrikaderede lejlighed, forlyder det.

Myndighederne mente først, at den 26-årige Salah Abdeslam havde trukket i strengene fra Syrien, men han menes altså at være i den omringede lejlighed i den nordlige forstad nær det nationale stadion Stade de France.

Mindst 50 soldater er udkommanderet til at støtte politiet under aktion i Paris-forstad, skriver AFP.

Bombetrusler tvinger to Air France-fly til at lande
Bombetrusler tvinger to Air France-fly til at lande

Stadionet var et af målene for de blodige angreb fredag, som var et af målene ved fredagens angreb.

- Operationen er stadig i gang. Det er ikke forbi, siger et lokalt medlem af parlamentet, Mathieu Hanotin, til France Inter radio.

- Alle må blive inden døre. Der er stadig bevæbnede mænd i lejligheden, siger han.

Medie: Familiemedlem til formodet terrorist sprængte sig selv i luften
Medie: Familiemedlem til formodet terrorist sprængte sig selv i luften

Klokken 07.30 onsdag morgen er der hørt flere eksplosioner i området. CNN rapporterer direkte fra stedet, og fire eksplosioner kunne pludselig høres.

Mindst fem politifolk meldes såret af skud i forbindelse med politiaktionen, rapporterer flere medier, men der er ingen meldinger om dræbte betjente.

Medie: Fransk politi eftersøger endnu en gerningsmand
Medie: Fransk politi eftersøger endnu en gerningsmand

Ifølge bydelens borgmester, Didier Paillard, begyndte skud at falde omkring klokken 04.30 og lød fortsat klokken 06 onsdag morgen.

Myndighederne mener, at i alt ni gerningsmænd deltog i angrebene, som kostede 129 mennesker livet. Syv af de skyldige bag angrebene blev dræbt af politiet eller begik selvmord under angrebene.

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Retter alvorlig mistanke mod Danmarks...
bt.dk
Skisportsstjerne har scoret...
bt.dk
Brand i restaurant: Flere brandvogne...
bt.dk
Emelie tjener godt på privat...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx