Af - 22/10-16 18:07

17-årig pige anholdt efter hun filmede sig selv, mens hun dræbte og torturerede dyr17-årig pige anholdt efter hun filmede sig selv, mens hun dræbte og torturerede dyr

Grusomt.

storybild

En 17-årig pige fra Rusland er blevet anholdt, efter hun delte en række grusomme billeder af sig selv, hvor hun sammen med en ven torturerede og slagtede kæledyr.

Et af de bestialske drab omfattede en kat, der fik revet sit hjerte ud, hvorefter den 17-årige Alina Orlova delte billederne af det på sociale medier.

Ny video afslører: Kaniner udsættes for grusom mishandling
Ny video afslører: Kaniner udsættes for grusom mishandling

Sammen med sin veninde Kristina K, poserede hun med de døde dyr, og de var begge ofte iført make-up, der normalt hører til i gyserfilm, skriver Metro.

De voldsomme billeder fik brugere på sociale medier til at kontakte politiet, der anholdt hende i den østlige russiske by, Vladivostok, hvor hun var ved at gå ombord på et fly.

I første omgang gik politiet dog ikke ind i sagen, hvilket fik lokale beboere i byen Khabarovsk til at lave underskriftsindsamlinger for at få politiet til at reagere.

Mor låste femårig søn inde i skab og tog på shoppingtur i 10 timer
Mor låste femårig søn inde i skab og tog på shoppingtur i 10 timer

Baggrunden for den fodslæbende politi-indsats skulle angiveligt være, at Kristina K's familie har tætte forbindelser til politiet i Khabarovsk, hvor begge piger bor.

De to piger fik fat i de mange kældedyr ved at udgive sig for at være bekymrede dyreelskere, der gerne ville adoptere og tage sig af dem.

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx